Пола с ластик на талията

Кой не би искал пола, която го кара да се чувства страхотно, удобно, но и да изглежда страхотно и неустоимо. Полите с еластични колани са страхотни, защото можете да се вмъкнете лесно в тях по всяко време и не е нужно да се тъпчете безсмислено. Тези поли са женствени, секси и абсолютно съвършени. Те са подходящи за всеки ден, както за работа, така и за почивка с приятели или семейството. Те ще направят лятото любимия ви сезон!

Можете да избирате измежду голямо разнообразие от форми, кройки, размери, дизайни, мотиви и дори цветове. Има по нещо за почти всяка жена! Важно е също така да се спомене, че полите са подходящи за всички типове тяло. Подходящи са както за стройни жени, така и за пълни жени. Така че не се колебайте и разширете летния си гардероб с този страхотен и елегантен модел.

Черна лятна пола плюс размер с флорален принт

Тази черна лятна пола плюс размер с красив флорален принт не може да бъде пропусната в гардероба на всяка модерна жена плюс размер. Полата е изработена от лек и ефирен воал, което я прави идеална за топлите месеци. Тя е с цялостен принт в бяло, който ще добави нотка на забавление и капризност към всеки тоалет.

Цена към момента на прегледа: 39 лв