По-големи дантелени бикини

Гордеете ли се с по-пълната си форма? Покажете на скъпата си половинка секси дантелени бикини в по-големи размери! Не се срамувайте от фигурата си, просто й се наслаждавайте! Елегантните класически бикини с деликатна дантела ще се адаптират идеално към фигурата ви. Изберете горещи парчета до размер 3XL! Заслужава да се споменат и дантелените бикини за жени с големи размери, със спираща дъха дантела и микрофибър. Дантелата отпред или отстрани ще владее сетивата ви. Разбира се, не е за изпускане и малко панделка.

Бикините с шнур и повдигната талия осигуряват комфорт. Леко изрязаните крака, еластичната материя и дантеленият модел са абсолютно секси! Моделите с шнур пасват като ръкавица под роклята от микрофибър! Не им липсват залепени шевове, които не се виждат дори под дрехите! По-пълните форми също заслужават дантелени елементи с по-високи бедра, защото те скриват корема във всяка ситуация. Перфектната кройка, функционалните функции, малките и елегантни волани и размерите до 46/48 ще подобрят настроението ви и това на партньора ви!

Евтини памучни макси бикини с висока талия и дантелена вложка

Не искате да подновите скрина си? Искате ли да разширите гардероба си с ново бельо? Харесвате ли качествени, удобни и привлекателни артикули? Тогава вярвайте, че тези бикини ще привлекат вниманието ви. Те ще ви осигурят комфорт през целия ден на носене. Дамските бикини Lovelygirl ще ви зарадват с приятната си материя и ефикасна кройка. Модерни бикини, които са подходящи за дами с по-пълни форми

Цена към момента на прегледа: 13 лв

Комфортни дамски памук бикини с висока талия с дантела – 2 бр. в опаковка

Дамски високи слипове от известната италианска марка Cotonella. Бикините с по-висока кройка и по-широк ластик имат дантелени вложки отстрани. Бикините са много удобни и подходящи за ежедневно носене. Опаковката съдържа 2 броя и цената е за една опаковка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Бели дамски бикини от фина дантела в чувствена кройка

Дамските бикини Róża Lagerta са чувствено решение, което ще ви направи доволни от себе си и определено ще зарадва партньора ви. Дантелените бикини в секси кройка са удобни и приятни за носене.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Модерни висококачествени дамски бикини, изработени от дантела и мрежа от тюл

Красиви бикини от черна дантела и мрежа от тюл с бежова материя. Те са с малко по-висока кройка, без странични шевове, благодарение на което се адаптират идеално към женските извивки. Обшивката също е еластична, а клинът е памучен.

Цена към момента на прегледа: 31 лв