По-дълги ризи за пухкави жени

Носенето на по-дълги ризи е балада за тялото и душата. Умът е сигурен, че всички нелицеприятни части на тялото са покрити. По-дългите тениски за пълни фигури не са запазена марка само за по-възрастните поколения. Младите момичета също са се влюбили в тях, особено в клиновете, джинсите и дънките. Предпочитат се тениски с къс и дълъг ръкав, но три четвърти и 7/8 ръкава също са основна тенденция. Безсмъртната класика включва тениски с дълъг, къс и кръгъл ръкав за пълни фигури в черно, сиво, синьо, зелено, червено, жълто и лилаво. Материалът със сигурност е памук, защото той гали кожата на нежния пол и също така абсорбира перфектно потта.

Ако искате да сте малко по-елегантни, предпочетете леко вталена кройка с по-голямо кръгло деколте. По-пълните фигури обаче трябва да го избягват за сметка на по-дълги елементи в модерно райе. Заслужава си да се отбележат и деколтетата тип “лодка” и “V”, фините щампи и моделите на ризи. Свободната риза с по-дълга дължина е универсална.

Висококачествена тениска с къс ръкав във вечен армейски стил

Вид дрехи, които не могат да липсват и не липсват във всеки гардероб. И защото тениските никога не са достатъчни. И тъй като те могат да се носят през цялата година, си струва да обогатите гардероба си и най-вече да го разширите с нов модел. Дамска тениска за дами, които предпочитат непреходността. Красив модел в армейски стил.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Модерна и практична тениска с еластичен подгъв за дами плюс размер

Вид дрехи, които не липсват в гардероба на никоя жена. Това е облекло, което подхожда на всеки. Ето един много красив модел, който ще ви накара да засияете, добавяйки свеж и младежки вид. Благодарение на кройката, тя също така ефективно прикрива някои недостатъци

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Основна дамска еластична риза с дълъг ръкав

Коя част не може да липсва в гардероба ви? Сред основните дрехи, които позволяват лесно да се създават много варианти на облекло, е ризата с дълъг ръкав в класическа кройка. Тук са изработени от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 12 лв