По-свободные блузки

През последните години тесните горнища и тениски сякаш са изчезнали от гардероба на жените. Дори по-младите поколения и тънките извивки са се уморили от тях. На преден план излязоха по-свободните блузи, и то не само защото могат да прикрият всички неравности на фигурата. Ако става дума за модели с къс ръкав, дълъг ръкав, три четвърти ръкав, можете да бъдете адски секси. Не всички момичета обичат да показват пъпа си, а и в много случаи това е неподходящо.

По-свободните блузи са типичен френски стил и чешките жени могат да научат много от французойките. Не се страхувайте да експериментирате и да съчетавате. Не е необходимо на всяка цена да имате голямо деколте. Трябва да се отбележи, че за дамите с по-голям бюст го препоръчваме. Блузите с копчета в по-елегантен и небрежен стил са много популярни. Моделите на ризи с по-дълъг гръб и по-къса предна част в лилаво, черно, бяло, кралско синьо и жълто играят основна роля. Не е по-различно и при по-свободните блузи с ролка и изправена яка. Заслужават да се споменат леко увитите модели и плетените по-свободни блузи.

Червена макси блуза с контрастираща дантелена черна вложка

Те са части, които не могат да липсват в гардероба на никоя жена. Блузата определено е една от тях. Ако харесвате практичните и непреходни модели, то определено се сдобийте с тази. Тя е подходяща както за ежедневно носене, така и за официални поводи. Всеки трябва да има поне една качествена блуза в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Бежова блуза от ефирен материал с еластична талия

Блузата от вискоза Luna е идеалният избор за романтичните дами и любителките на елегантността в много женствен стил. Този модел е със свободна кройка, деколте тип “лодка” и красиви ръкави тип “пеперуда”. Долната част на блузата е завършена с набрана ластична лента, която подчертава талията и благодарение на която блузата перфектно прикрива всички излишни сантиметри в областта на корема.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Бяла лятна къса блуза за по-голям бюст

Искате лятна блуза, която да ласкае по-големия ви бюст? Разгледайте тази бяла шифонена блуза с детайл от дантела. Тази зашеметяваща блуза е създадена, за да подчертае извивките ви, като същевременно ви държи хладно и удобно през горещите летни дни. Плътният бял цвят е едновременно класически и модерен, което я прави универсално допълнение към всеки гардероб. Допълнителната прозрачност ще добави нотка чувственост към визията ви.

Цена към момента на прегледа: 41 лв