Празнична рокля за пухкави жени

Ще излизате и не знаете какво да облечете. Вечерните рокли за пълни хора могат да се купят до размер 50! Обичайте себе си и се погрижете за активите си! Дамските рокли с дължина до коляното в розово, лилаво и кайсиево с волани ще прикрият нелицеприятните недостатъци. Спиращият дъха официален модел с кръстосана горна част, V-образен гръб и воланистична пола ласкае по-пълничките форми. Трикотажната коктейлна рокля е идеална за дами с размер XXL!

За по-възрастните дами лилавата блестяща бална и вечерна рокля с корсетна кройка и дълга пола е идеална. Продава се и с елегантен шал, който покрива раменете и отвлича вниманието от недостатъците на силуета. Вечерна дантелена рокля в черно или тюркоазено с къси ръкави и кръгло деколте е задължителна! Шикозен модел с пола с волани, къси ръкави и пристегната талия, който перфектно ласкае пълната фигура!

Червена спирала бална макси рокля

Скъпи, нека ти нарисувам една толкова божествена рокля, че заслужава собствен момент на червения килим. Представете си маскарадночервена рокля, която не прави разлика и е предназначена за дивите плюс размер сред нас. И то не каква да е рокля, а бургундско червена. Точно така, онзи вид наситено червено, от който коленете на любителите на вино се подкосяват. И не е просто едноцветна, тази рокля е истинска шведска маса от стилове. Да започнем отгоре, нали? Широки презрамки, на които би завидяла всяка защитничка, и кръгло деколте, което е привлекателно като прясно изпечен ябълков пай.

Цена към момента на прегледа: 344,90 лв

Рокли xxl евтини сватбени рокли за пълни жени

Открийте красотата на колекцията рокли xxl, която включва евтини сватбени рокли, създадени специално за стилни бъдещи булки с пълни форми. Тези рокли са не само на достъпни цени, но и излъчват романтичен чар благодарение на сложните дантелени апликации, които ги украсяват. Роклята е в класически монохромен бял цвят, който означава чистота и любов. Те са с дълга или макси дължина, така че булката да може да направи грандиозно влизане с всяка стъпка до олтара.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Рубиненочервена официална дантелена булчинска рокля за шаферки

Рубиненочервената официална дантелена рокля е подходяща за съвременните сватбени майки. Богатият и ярък цвят на роклята със сигурност ще завърти главите и ще направи трайно впечатление. Сложните дантелени детайли подчертават красотата на роклята и добавят елемент на елегантност и изтънченост. Рубиненочервената дантелена вечерна рокля е зашеметяващо произведение на изкуството, което излъчва елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 252,90 лв

Черна дълга рокля с флорален принт

Официална рокля от шифон с яка, долна част и изцяло флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 87 лв

Елегантна дамска рокля с дантела над коляното

Елегантната рокля в черно е идеална за различни поводи. Горната част е украсена с гипсова шарка. Ръкавите са ажурни. Роклята се закопчава с цип.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Луксозна дамска дълга рокля, украсена с дантела и секси разрез

Красивата рокля за принцеси 309-3 Amber Numoco е с много елегантна кройка и три четвърти ръкави. Дългата дантелена рокля с деколте и разрез е великолепен модел за вашия официален тоалет. Роклята ще ви омагьоса от пръв поглед. Изработен е от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 202 лв