Прекалено много дамско облекло Bonprix

Планирате ли да освежите гардероба си с нови дрехи, но не знаете къде да намерите рокли, туники и панталони за хора с пълна фигура? Повярвайте, че дамските дрехи Bonprix с големи размери са чудесен избор. Има много размери, дизайни и кройки, от които да избирате. Независимо дали предпочитате тениски с дълъг ръкав, официални туники и рокли, удобни клинове и панталони, имате зелена светлина.

Овърсайз дамските дрехи на Bonprix са идеални за жени, които искат да подчертаят по-големи бедра и дупе, по-дебели талии и бедра. Само си представете как ще очаровате в лятна синя рокля на бели точки, която е с по-свободна кройка. Черна рокля с красива апликация на деколтето ще привлече гладни погледи от мъжете. Ще се чувствате страхотно в дълга туника с гамаши, както и в блузи с асиметрични, флорални и геометрични мотиви. Избирайте от дрехите с големи размери на Bonprix по всяко време на годината!

Модерна шарена черно-бяла пролетна макси рокля в елегантна кройка

Модерната рокля в черно и бяло с фин десен е изработена от висококачествен и приятен материал. Ефектът се подсилва от приятната дължина. Роклята е с дълги ръкави и V-образно деколте в предната част.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Cтягащи бикини бански за плюс размер висока талия високо затягане

Смаляващите бански костюми променят ситуацията за жените с голям размер, които искат да покажат извивките си със самочувствие и стил. Този шедьовър е нещо повече от бикини, той доказва, че модата е за всички, независимо от типа тяло. Дизайнът с висока талия изтънява талията ви, като същевременно предлага по-високо ниво на комфорт и сигурност. Украсени с привличащ вниманието принт, свиващите се бикини са изработени от устойчиви материали за бански костюми, в съответствие с нашия ангажимент за опазване на околната среда.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Бяла лятна къса блуза за по-голям бюст

Искате лятна блуза, която да ласкае по-големия ви бюст? Разгледайте тази бяла шифонена блуза с детайл от дантела. Тази зашеметяваща блуза е създадена, за да подчертае извивките ви, като същевременно ви държи хладно и удобно през горещите летни дни. Плътният бял цвят е едновременно класически и модерен, което я прави универсално допълнение към всеки гардероб. Допълнителната прозрачност ще добави нотка чувственост към визията ви.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Твърди сини еластични бермуди с дължина над коляното

Искате да си купувате нови къси панталони за всеки ден? Обичате ли небрежното облекло и удобството при всяко движение? Ако е така, непременно разгледайте красивите стилни дамски еластични бермуди в тъмносиньо нави. Късите панталони са изработени от удобна материя, която ще ви държи приятно и топло дори през по-хладните летни дни.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамска разкроена пола с шнур на талията

Роклите са признак на елегантност и женственост. Не е чудно, че жените толкова много ги харесват и няма опасност те да остареят. През лятото те също са много популярни заради своята ефирност и лекота. Точно такава е тази красива пола от жарсе от настоящата колекция на bpc.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Удобни дамски дънкови гамаши с еластична талия

Все още не сте намерили подходящите за вас панталони? Мислите ли да си купите нови панталони? Заложете на тези удобни гамаши. Те ще направят добра услуга на фигурата ви. Веднъж щом ги сложите, те се превръщат в незаменима част от облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Модерен дамски пуловер във вечна кройка с декоративни копчета

Стилният пуловер с декоративни копчета във вечен десен и кройка е с много високо качество, удобен и приятен за тялото. Подходяща е за комбинация с панталони и поли.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Дамски слипове за плуване с модерен десен на точки

Бодилници от новата колекция на британската марка Panache Anya Spot. Бикините са с класическа кройка, с малко по-високи бедра и деликатна извивка отпред. Материалът съдържа влакно XTRA LIFE LYCRA, което е 5-10 пъти по-издръжливо от обикновения еластан.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Летни къси панталони от деним, изработени от удобен памучен материал

Има елементи, които всеки обича. Дрехи, които не могат да липсват в гардероба ви. А за мнозина един модел определено не е достатъчен. Универсален, удобен, неподвластен на времето. Това е безсмъртният деним. Накратко, любов към живота. Тук ще намерите къси панталони с модерна кройка, изработени от висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Плетена розово-сива рокля с качулка и дълги ръкави

Красиви ли сте по начина, по който се чувствате, или е обратното? Дали това, което чувствате, ви прави красиви? Едно е ясно. Една хубава и удобна дреха, която на всичкото отгоре е шик, определено ще ви накара да се чувствате привлекателни и комфортно. Освен това разполагате с перфектния тоалет благодарение на този готин модел.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Плувни шорти със странично закопчаване и пришити бикини

Модерните дамски къси панталони за плуване в синьо с удобна кройка са изработени от удобен, висококачествен и бързосъхнещ материал. Те имат ефективно пристягане отстрани с възможност за затягане. Плувните шорти са с интегрирани гащички за максимален комфорт и удоволствие във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Модерна рокля с флорален десен в изискана кройка

Те са чисто женски елемент. Те придават по-добро усещане, привлекателност. А за мнозина и увереност. Накратко, няма нищо по-хубаво от това жените да избират да се обличат. Дрехи, които ви карат да се чувствате истински женствени и не убягват от вниманието, особено на мъжете. Ето едно интересно бижу, което пленява от пръв поглед

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Памучна рокля-блуза с 3/4 ръкав и удобна кройка

Не разполагате ли с хубав и удобен модел на рокля в гардероба си? Интересува ли ви самата кройка и материалът? Тогава тази рокля е уникален избор за вас. Ще я оцените в гардероба си по много причини.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Удобни дамски панталони с еластична талия в модерна кройка

Обичате ли удобните дрехи? Предпочитате ли вечните елементи в гардероба си? Предпочитате ли модерно облекло, което ви кара да се чувствате удобно и същевременно уютно? Тогава ще бъдете привлечени от този модел красиви панталони. Те са толкова удобни и същевременно правят отлична услуга на фигурата ви, че е невъзможно да им устоите

Цена към момента на прегледа: 28 лв