Продавам облекло с големи размери

Преди известно време дрехите с големи размери бяха недостъпни. И когато една жена с пълна фигура попадна на такъв, тя не можеше да избере. Така тя е принудена да посяга към скъпи дрехи, само за да има какво да носи. За щастие тези дни отминаха и днес всяка жена може да избере това, което наистина харесва. Дори и на разпродажба можете да намерите хубави дрехи за пълни фигури, които са с изключително качество и изтънчен стил. Трябва само да внимавате, тъй като е възможно да има само няколко размера от всяка дреха.

Разпродажбата на дрехи за пълни фигури е целогодишна. Разбира се, офертата е най-богата след летния или зимния сезон, когато артикулите от най-новата колекция се разпродават. Но ако изберете дрехи в непреходното черно, бяло или бежово, със сигурност няма да сгрешите и ще можете да ги носите още една година.

Златна бална рокля за плюс размер

Открийте извивките си и заблестете по-ярко от всяка звезда на нощното небе в нашата красива и елегантна бална рокля със златни пайети, предназначена изключително за жени с пълна фигура. Това изделие е нещо повече от рокля – то е свидетелство за лукс, мода и любов към себе си. Изработена от най-финия полиестер, тя обещава не само великолепен блясък, но и несравним комфорт, който ще ви осигури удобство през цялата вечер. Роклята е с класически ръкави, които придават нотка на вечен блясък на цялостната секси визия. Кройката тип “русалка” допълнително ще подчертае фигурата ви и ще ви превърне в център на вниманието на всяко събитие.

Цена към момента на прегледа: 150 лв

Дамска тениска Adidas плюс размер за ежедневно носене и спортни дейности

Те са в основата на всеки гардероб. Една бройка определено не е достатъчна. Предпочитате ли доказани марки? Търсите ли модел тениска, подходящ за ежедневно носене или за спорт? Тогава повярвайте, че тази дреха определено си заслужава да бъде придобита. Дамската тениска Adidas Originals е практична, висококачествена, неподвластна на времето. Тениска в класическа кройка. Модел, подходящ за дамите, които предпочитат артикули от реномирани марки.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Дишаща черна тениска Nike плюс размер за жени с удобна кройка

Черната дамска тениска Nike е изработена от висококачествен, дишащ материал. Тя се отличава със свободна кройка. Има кръгло деколте и къси ръкави. Гърбът е с малко по-дълга дължина.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Ватирано по-дълго зимно яке за плюс размер с практична качулка

Може да ви хареса и зимата. Изглежда ли ви нереалистично? Тогава направете един от най-нелюбимите си сезони по-приятен и удобен в същото време. Как? Като си купите това яке, гарантирано ще се справите по-комфортно дори с неблагоприятното, мразовито време и ще бъдете стилни в зимното си облекло. Ватираното яке с качулка в размер плюс е модерно, непреходно и висококачествено. Подходящо е за ежедневно носене и за скитане из заснежени планински пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Секси дамски корсет с изискана дантела в черно и червено

Дамският корсет Tiffany с изискана кройка и дантела отпред в съблазнителна комбинация от черно и червено е изработен от приятен материал. Ефектът е подсилен от деликатна дантела на цветя. Корсетът е с колани за жартиери.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Евтини неукрепени бански костюми от две части големи размери Trendyol във вечен модел

Отивате на почивка и искате да заблестите с нов бански костюм? Не се чувствате удобно в класически бикини? Искате ли да се сдобиете с бански костюм, който да ви кара да се чувствате удобно и привлекателно? Тогава заложете на този модел. Той има няколко предимства, заради които си заслужава да го купите. Бански костюм от две части на Trendyol е стилен, удобен, неподвластен на времето. Бикините в модерен шарен дизайн са изработени от висококачествен, удобен, бързосъхнещ и издръжлив материал.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Едноцветни модерни и удобни 3/4 панталони плюс размер от изкуствена кожа

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Не сте безразлични към околната среда? Предпочитате ли удобни дрехи, които можете да носите по много поводи? Тогава тези модерни панталони ще ви допаднат и ще оживят гардероба ви. По много причини ще оцените дамския панталон ONLY Carmakoma в черно в гардероба си. Те са практични, стилни, неподвластни на времето, удобни и висококачествени.

Цена към момента на прегледа: 86,90 лв

Десенирани дамски макси бикини за пухкави момичета с пристягане отстрани

Дамските бикини Trendyol привличат вниманието от пръв поглед. Десенираните бикини с висока талия са изработени от висококачествен материал. Отстрани имат шнур за пристягане с възможност за регулиране на височината.

Цена към момента на прегледа: 25,89 лв

Дамски плътни зелени класически панталони с удобна кройка

Дамските панталони Guido Maria Kretschmer Curvy в плътен цвят са изработени от висококачествен и удобен материал. Има практични джобове и примки за колан. Моделът е подходящ както за ежедневно носене, така и за компания.

Цена към момента на прегледа: 62,94 лв

Евтини памучни макси бикини с висока талия и дантелена вложка

Не искате да подновите скрина си? Искате ли да разширите гардероба си с ново бельо? Харесвате ли качествени, удобни и привлекателни артикули? Тогава вярвайте, че тези бикини ще привлекат вниманието ви. Те ще ви осигурят комфорт през целия ден на носене. Дамските бикини Lovelygirl ще ви зарадват с приятната си материя и ефикасна кройка. Модерни бикини, които са подходящи за дами с по-пълни форми

Цена към момента на прегледа: 13 лв

Комфортни дамски памук бикини с висока талия с дантела – 2 бр. в опаковка

Дамски високи слипове от известната италианска марка Cotonella. Бикините с по-висока кройка и по-широк ластик имат дантелени вложки отстрани. Бикините са много удобни и подходящи за ежедневно носене. Опаковката съдържа 2 броя и цената е за една опаковка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Двуцветен бански костюм от една част за плюс размер с вграден сутиен

Ако имате нужда от нов бански костюм от една част или все още се колебаете дали да си купите такъв, тук имате ясен отговор под формата на перфектния модел. Красив бански костюм от една част, който впечатлява от пръв поглед с дизайна си, но ще го оцените и функционално.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Неподсилен дамски сутиен в удобна форма

Дамски сутиен от Ewa Michalak, предназначен за бюст D+. Неподплатен сутиен с подплънки в телесен цвят, комбиниран с фин ластик, двойно зашит тюл на чашките.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Качествени къси панталони за моделиране Spanx в практично бежово

Оформящи къси панталони от колекцията Spanx. Моделът е изработен от еластична, гладка трикотажна материя. Моделът е изработен от висококачествен, дишащ материал. Безшевната структура осигурява висок комфорт при употреба и изключителна гъвкавост. Модел със специално изрязани ръбове.

Цена към момента на прегледа: 126 лв

Модерни основни дънки с висока талия на жените

Коя част определено не може да липсва в гардероба на никоя жена? Дрехите, които се отличават с удобство и многостранна употреба? Да, дънки. Всички ги обичат заради техния комфорт и непреходен дизайн. И тъй като една определено не е достатъчна, тук те се предлагат в ефективна кройка с висока талия.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Овърсайз мрежеста плажна туника върху бански костюм

Елегантен, ефирен аксесоар, който ще допълни плажното ви облекло. Не искате да се разхождате по плажа по бански? Искате да прикриете дребни несъвършенства или не ви се иска да се преоблечете за разходка в града? Във всяка ситуация тази плажна туника ще ви послужи идеално

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Модерна комбинация на жените дълги черни клинове

Не са много дрехите, които предлагат такъв комфорт като гамашите. Те имат много предимства. Във всеки гардероб има поне по един. Но, разбира се, един не е достатъчен. Тук в ефективен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Полуподсилен дамски сутиен в бежово

Полуподплатеният сутиен BS 882 Amanda Gaia в бежово е подходящ за по-голям бюст. Чашките са меко подсилени в долната си част и са покрити с фин микрофибър. В горната си част чашките са изработени само от бродиран тюл. Плътно пришитите презрамки се регулират на гърба

Цена към момента на прегледа: 86 лв

Син бански от две части Astratex за плюс размер с по-висока регулируема талия

Обличайте извивките си с бански костюм Carina от две части в кралско синьо. Подплатените чашки в популярната Т-образна форма поддържат и нежно оформят бюста. Класическите бикини имат удобна дръжка отстрани за регулиране на височината на изрязването.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Практично и модерно бельо за по-пълни форми

Смята се, че бельото е нашата втора кожа. Известно е, че макар и да не се вижда на пръв поглед, той играе още по-важна роля. Ако ни пасва идеално, се чувстваме удобно през целия ден. Привлекателни, удобни и с модерна кройка.

Цена към момента на прегледа: 6 лв

Лилав сутиен без подплънки за възрастни

Съвършеният сутиен за пълни гърди се нарича Manila. Неподплатените чашки са изрязани в Т-образна форма, която повдига гърдите и ги закръгля красиво. Широките презрамки ще облекчат болките в гърба и врата. С причудливи презрамки.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Черна секси рокличка с изискана уникална кройка и дантела

Черната рокличка Carolyn Chemise ще топли вас и партньора ви. Черната блуза с уникална и изискана кройка и дантела на гърба е много чувствена част, която ще зарадва партньора ви.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Бяла рокля над коляното с дълги ръкави и уникален дизайн

Женската рокля KB132 на Kabelle впечатлява от пръв поглед. Роклята със семпъл, но непреходен дизайн ще оживи тоалета ви. Тя е с дълги ръкави и кръгло деколте. Благодарение на материала, той е много удобен за тялото и запазва формата си.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Оформящи бикини Spanx Higher Power в телесен цвят

Привличате ли практичните елементи в гардероба си? Трябва ли да изглеждате добре в по-тесен модел? Всяко момиче и жена ще оцени поне един чифт бикини с шнур. Просто ще се поддадете на ефекта им.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

1 2