Пуловери без закопчаване

Пуловерите без копче ще се харесат на всяка жена и не е задължително да са само от шикозния тип! В тази категория представяме перфектно пасващи и съвършени жилетки без закопчалки, които имат оригинални и неповторими кройки, дизайни, мотиви, цветове и модели. Те са изработени от качествен и удобен материал и затова не бива да липсват в гардероба на никоя жена! Те са особено подходящи за есента и пролетта заради все още студеното време. Но можете да ги използвате и за дългите летни вечери.

Благодарение на перфектния си външен вид пуловерите без закопчалки са подходящи за ежедневно носене както за работа, така и за свободното време, за срещи със семейството или приятелите. Можете да избирате между пуловери с джобове, с качулки или без, топли пуловери за студените зимни дни, както и леки пуловери за дългите летни вечери. Освен това са подходящи за всички типове тяло, дори за пълни жени.

Модерен дамски пуловер във вечна кройка с декоративни копчета

Стилният пуловер с декоративни копчета във вечен десен и кройка е с много високо качество, удобен и приятен за тялото. Подходяща е за комбинация с панталони и поли.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Дантелен пуловер с къс ръкав в едноцветен цвят

Деликатно бродиран, този пуловер с къс ръкав ни спечели веднага! Леко отпуснато кръгло деколте. Ръкави с дължина до лакътя. Ажурна шарка отпред и отзад. Прав подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дамска дълга трикотажна жилетка с практични джобове

Дългата дамска плетена жилетка с практични джобове е изработена от удобен материал. Можете да го носите почти през цялата година. Подходящ е за работа и за дома. Модерно и непреходно.

Цена към момента на прегледа: 30 лв