Рокли за възрастни хора

Винаги сте обичали да носите рокли, но сега, когато сте на вашата възраст, предпочитате да ги избягвате? Направете промяна и си вземете по-стара рокля. Възрастта не е причина да спрете да носите рокли. В края на краищата това е най-женствената дреха в света. Освен това настоящите тенденции предлагат огромно разнообразие от прилични видове рокли, които ще ви накарат да изглеждате по-млади. Например роклите с флорални мотиви или геометрични шарки изглеждат младежки. Не се страхувайте да експериментирате и да избирате рокли в смели цветове.

За по-възрастните са идеални и роклите в стил “увиване”, както и роклите с плавна и асиметрична кройка, които ефективно прикриват по-големия корем. Изберете дължина на роклята пропорционално на възрастта си. Миниполите или полите с високи разкроя вече не са подходящи. Въпреки това можете да си позволите много. Въображението ви няма граници, така че не забравяйте да използвате магията на бижутата и украшенията, за да разнообразите нещата.

Лятна макси рокля на райета

Благодаря на Бога! Модните богове най-накрая отговориха на молитвите ни и ни дариха с раирана plus size summer dress. Кой е знаел, че райето, този така дързък десен, който е бил модно табу за лицата с размер плюс, може да бъде толкова трансформиращ? Тази рокля със сигурност ще накара главата ви да се завърти, вероятно защото се опитвате да разберете дали е оптическа илюзия или всъщност е част от облеклото.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Дълга черна елегантна плажна рокля XXL

Плажувайте на огряния от слънцето плаж или си представете приятна разходка из града в тази черна плажна рокля Sanah от Astratex. Изработена от 100% вискоза, тази рокля предлага лекота и комфорт, които всяка жена ще оцени, особено в горещите летни дни. Въобразете си мека материя, която нежно се спуска по тялото, без да ограничава движенията. Тази свободна кройка ви позволява да се чувствате свободно и удобно, независимо дали прекарвате деня на плажа или се разхождате по улиците на града. Роклята е с елегантен черен цвят, който е непреходен и лесен за съчетаване с други аксесоари.

Цена към момента на прегледа: 53,39 лв

Модерна коктейлна макси рокля Bonprix с удобна дължина и връзка отпред

Искате ли рокля? Харесвате ли привлекателни и удобни модели? Искате ли да се сдобиете със стилна рокля, с която можете да отидете сутрин на работа и да излезете след работа? Тогава вярвайте, че това е чудесен избор в това отношение. Тази рокля в петролено кафяво в комбинация с кафяво впечатлява от пръв поглед с впечатляващия си графичен принт, непреходната кройка и удобната материя. Комфортът е подсилен от дължината, достигаща малко над коляното, и ръкавите с размер ¾.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Евтини черни летни рокли за плюс размер Trendyol

Ах, магията на евтините черни летни рокли, олицетворение на елегантния комфорт за жени плюс размер Trendyol. Това не е просто някаква дреха, о, не, това е изявление, декларация за любов към себе си и приемане. Това е смела прокламация, че стилът и блясъкът не са ограничени до един тип тяло или размер. Представете си това, дами. Рокля, тъмна като безлунна нощ, която се плъзга по извивките ви като нежната ласка на летен бриз. Материята, мека и дишаща, шепне по кожата ви при всяка ваша стъпка.

Цена към момента на прегледа: 29,33 лв

Макси евтини плажни рокли туника

Ако сте жена с размер плюс, вероятно понякога искате да скриете извивките си в плажна рокля на плажа. Искате нещо, което да е удобно, стилно и на достъпна цена. От собствения си опит препоръчваме евтини плажни рокли туника, предназначени специално за жени с размер плюс. С еластична лента под бюста тази рокля ще подчертае извивките ви, без да е прекалено тясна или неудобна.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Модерна дамска рокля от креп с кръстосано и V-образно деколте

За да изглеждате женствено, изберете рокля с принт и изискано кръстосване. Изработена е от ефирен креп, който е удобен за носене. V-образно деколте. Еластична талия. Заоблен връх с платка с истински копчета за ефект на обвивка отпред. Покрити копчета. Дълги ръкави с прорези на раменете. Еластични краища на ръкавите.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Златна бална рокля за плюс размер

Открийте извивките си и заблестете по-ярко от всяка звезда на нощното небе в нашата красива и елегантна бална рокля със златни пайети, предназначена изключително за жени с пълна фигура. Това изделие е нещо повече от рокля – то е свидетелство за лукс, мода и любов към себе си. Изработена от най-финия полиестер, тя обещава не само великолепен блясък, но и несравним комфорт, който ще ви осигури удобство през цялата вечер. Роклята е с класически ръкави, които придават нотка на вечен блясък на цялостната секси визия. Кройката тип “русалка” допълнително ще подчертае фигурата ви и ще ви превърне в център на вниманието на всяко събитие.

Цена към момента на прегледа: 150 лв

Черна свободна лятна рокля за плюс размер

Изживейте радостта от намирането на перфектната лятна рокля! Представете си как се вмъквате в черна, свободна лятна рокля, създадена специално за жени с размер плюс. Тя е абсолютно божествена и излъчва елегантност без усилие. Тази миди рокля без ръкави променя правилата на играта с регулируема талия, която може да се приспособи към всяка фигура, като ви гарантира, че ще се чувствате удобно и уверено през целия ден!

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Червена спирала бална макси рокля

Скъпи, нека ти нарисувам една толкова божествена рокля, че заслужава собствен момент на червения килим. Представете си маскарадночервена рокля, която не прави разлика и е предназначена за дивите плюс размер сред нас. И то не каква да е рокля, а бургундско червена. Точно така, онзи вид наситено червено, от който коленете на любителите на вино се подкосяват. И не е просто едноцветна, тази рокля е истинска шведска маса от стилове. Да започнем отгоре, нали? Широки презрамки, на които би завидяла всяка защитничка, и кръгло деколте, което е привлекателно като прясно изпечен ябълков пай.

Цена към момента на прегледа: 344,90 лв

Модерна шарена черно-бяла пролетна макси рокля в елегантна кройка

Модерната рокля в черно и бяло с фин десен е изработена от висококачествен и приятен материал. Ефектът се подсилва от приятната дължина. Роклята е с дълги ръкави и V-образно деколте в предната част.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Отслабваща дамска макси рокля с възел под гърдите

Дами, търсите ли рокля, която да оформя извивките ви и да ви кара да се чувствате уверени и очарователни? Тогава може би ще се зарадвате на тази изтъняваща рокля с възел под макарата! Тази рокля е идеална за жени с размер плюс, които искат да подчертаят своите предимства, като същевременно се чувстват удобно и стилно. Възелът под бюста привлича погледа нагоре и създава отслабващ ефект, а разкроеният подгъв придава на роклята движение и плавност.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Лятна флорална рокля с райета големи размери

Лятото е тук и нямам търпение да покажа извивките си в тази невероятна рокля на райета плюс размер! Зеленият цвят е идеален за това време на годината и ще добави освежаващ цвят към гардероба ми. Роклята ми приляга прекрасно благодарение на кройката, която подчертава извивките ми и ласкае фигурата ми. А ръкавите с дължина три четвърти осигуряват точното количество покритие, което я прави идеален избор за ежедневни или по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 40,29 лв

Дълга разголена лятна рокля за плюс размер

Лятото е време, в което можете да прегърнете женствеността си и да се чувствате страхотно, независимо от размера или фигурата си. Ето защо тази дълга разкроена лятна рокля, идеална за плюс размер. Изработена от еластична вискоза, тази рокля е не само удобна, но и ласкателна за тези с plus size извивки.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Рубиненочервена официална дантелена булчинска рокля за шаферки

Рубиненочервената официална дантелена рокля е подходяща за съвременните сватбени майки. Богатият и ярък цвят на роклята със сигурност ще завърти главите и ще направи трайно впечатление. Сложните дантелени детайли подчертават красотата на роклята и добавят елемент на елегантност и изтънченост. Рубиненочервената дантелена вечерна рокля е зашеметяващо произведение на изкуството, което излъчва елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 252,90 лв

Черна плажна рокля халат големи размери

Идеалната плажна рокля за жени плюс размер е тази, която покрива и е удобна. Тази черна прозрачна плажна рокля с дълги ръкави и подгъв с къдрички е точно такава – покрива фигурата и същевременно позволява лек бриз. Връзката под бюста подчертава извивките на тялото, създавайки женствен силует, който е елегантен и съблазнителен.

Цена към момента на прегледа: 50.99 лв

Флорална лятна рокля с паднали ръкави

Лятото е благосклонно към приятните леки модели в интересни цветови тонове, затова тази атрактивна рокля на Orsay не бива да убягва от погледа ви. Дизайнът му ще поласкае всяка фигура и ще подчертае женствеността и елегантността ви. Тази прекрасна рокля е изработена от памучен плат с 2% еластан.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Черна дълга рокля с флорален принт

Официална рокля от шифон с яка, долна част и изцяло флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 87 лв

Елегантна дамска рокля с дантела над коляното

Елегантната рокля в черно е идеална за различни поводи. Горната част е украсена с гипсова шарка. Ръкавите са ажурни. Роклята се закопчава с цип.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Елегантна рокля с волани в червено с принт

Тази рокля Isabella ще ви очарова с минималистичния си принт, детайлите от волани и жабката. Освен това е скроена от лек воал в ярък цвят. Кръгло деколте с „V“изрязване“, връзка с шнур и златни краища. 3/4 ръкави, завършващи с еластична жабка. Долен подгъв с волани. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 68 лв