Рокля с дължина до коляното

Младите момичета и зрелите жени обичат рокли с дължина до коляното. Тази дължина е просто универсална и няма как да сгрешите с нея. Разбира се, това зависи от височината и пропорциите на фигурата ви. Това е единственият начин да изглеждате като богиня. Роклята с дължина до коляното приляга идеално на стройни фигури и на пълни жени и може да се носи през цялата година. Само си представете как ще блеснете в лятна рокля, която обгръща фигурата ви! Вашите предимства ще се открояват перфектно! Голям победител е лятната рокля до коляното с по-дебели презрамки и накъдрена флорална пола. Веселите цветове като жълто, розово, червено, тюркоазено и зеленикаво са подходящи за горещите летни дни и ароматната пролет.

За празничните моменти ще се използват рокли с дължина до коляното в елегантни цветове като черно, бензиново, кралско синьо, лилаво и червено. Моделите с ръкави са сред най-популярните, а коктейлните рокли им дишат във врата. През студената част на годината дамите обичат плетени модели с V-образно деколте и дълги ръкави. Как бихте ги харесали в черно, ягодово и люляково? Роклите с дължина до коляното имат стотици лица. Те се различават по цвят, дизайн, изработка, материал и цена. Но общото между тях е, че излъчват женственост.

Черна свободна лятна рокля за плюс размер

Изживейте радостта от намирането на перфектната лятна рокля! Представете си как се вмъквате в черна, свободна лятна рокля, създадена специално за жени с размер плюс. Тя е абсолютно божествена и излъчва елегантност без усилие. Тази миди рокля без ръкави променя правилата на играта с регулируема талия, която може да се приспособи към всяка фигура, като ви гарантира, че ще се чувствате удобно и уверено през целия ден!

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Модерна шарена черно-бяла пролетна макси рокля в елегантна кройка

Модерната рокля в черно и бяло с фин десен е изработена от висококачествен и приятен материал. Ефектът се подсилва от приятната дължина. Роклята е с дълги ръкави и V-образно деколте в предната част.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Отслабваща дамска макси рокля с възел под гърдите

Дами, търсите ли рокля, която да оформя извивките ви и да ви кара да се чувствате уверени и очарователни? Тогава може би ще се зарадвате на тази изтъняваща рокля с възел под макарата! Тази рокля е идеална за жени с размер плюс, които искат да подчертаят своите предимства, като същевременно се чувстват удобно и стилно. Възелът под бюста привлича погледа нагоре и създава отслабващ ефект, а разкроеният подгъв придава на роклята движение и плавност.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Лятна флорална рокля с райета големи размери

Лятото е тук и нямам търпение да покажа извивките си в тази невероятна рокля на райета плюс размер! Зеленият цвят е идеален за това време на годината и ще добави освежаващ цвят към гардероба ми. Роклята ми приляга прекрасно благодарение на кройката, която подчертава извивките ми и ласкае фигурата ми. А ръкавите с дължина три четвърти осигуряват точното количество покритие, което я прави идеален избор за ежедневни или по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 40,29 лв

Елегантна дамска рокля с дантела над коляното

Елегантната рокля в черно е идеална за различни поводи. Горната част е украсена с гипсова шарка. Ръкавите са ажурни. Роклята се закопчава с цип.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Бяла рокля над коляното с дълги ръкави и уникален дизайн

Женската рокля KB132 на Kabelle впечатлява от пръв поглед. Роклята със семпъл, но непреходен дизайн ще оживи тоалета ви. Тя е с дълги ръкави и кръгло деколте. Благодарение на материала, той е много удобен за тялото и запазва формата си.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Плетена розово-сива рокля с качулка и дълги ръкави

Красиви ли сте по начина, по който се чувствате, или е обратното? Дали това, което чувствате, ви прави красиви? Едно е ясно. Една хубава и удобна дреха, която на всичкото отгоре е шик, определено ще ви накара да се чувствате привлекателни и комфортно. Освен това разполагате с перфектния тоалет благодарение на този готин модел.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Къса лятна рокля от приятен материал в различни цветови варианти

Отчайвате ли се, че нямате подходяща рокля за лятото? Смятате ли, че за вас няма такива? Грешите. Същността е в избора. За всички дами, които могат да се похвалят с пълни форми, ето един красив модел. Рокля, която не само ще харесате, но и буквално ще се превърне във ваша лятна униформа благодарение на кройката, материала и комфорта, които предлага.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Елегантна рокля с волани в червено с принт

Тази рокля Isabella ще ви очарова с минималистичния си принт, детайлите от волани и жабката. Освен това е скроена от лек воал в ярък цвят. Кръгло деколте с „V“изрязване“, връзка с шнур и златни краища. 3/4 ръкави, завършващи с еластична жабка. Долен подгъв с волани. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Рокля от плетено оребрение в удобна кройка в синьо

Искате ли рокля, на която можете да разчитате във всяка ситуация? Кои от тях могат да се носят 365 дни в годината? Кои от тях пасват идеално, но същевременно ласкаят фигурата? Изделие, което се отличава с удобството си, но и с непреходния си външен вид?

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв