Свиващи се сутиени

Вече не знаете какво да правите с наедрелите си гърди? Заложете на свиващите се женски сутиени. Благодарение на супер кройките и внимателно подбраните детайли гърдите ви ще са като памук. Свиване на моделите, които ще използвате всеки ден. Те са идеални за спортни дейности, тъй като гърдите ви няма да се поклащат неподходящо и да пречат на супер постиженията ви. Представете си само модели, които могат да намалят бюста ви с до два размера! Те могат да бъдат закупени от 75B!

Преди всичко е важно да изберете идеалната кройка, защото тя играе основна роля. Само по този начин активите ви ще бъдат удобни при всяко натоварване. Чудесно е, че свиващите се сутиени визуално се смаляват там, където ви трябват. Моделът за свиване ще се погрижи за оформянето на оптималната форма. В повечето случаи той е безшевен, без подплънки и без подсилване. Практичните и дизайнерски ориентирани елементи на бельото могат да бъдат закупени като обикновени или с дантела. Това зависи от вашия вкус. Независимо дали предпочитате бяло, телесно, черно, синьо или червено, успехът е гарантиран.

Черен неподплатен маляващ сутиен Alexandra

Дами, ако сте уморени от неудобните сутиени, които просто не пасват, сутиенът без подплънки Alexandra е тук, за да ви спаси. Този сутиен е разработен специално за жени с по-пълен бюст, тъй като предлага достатъчно опора без подплънки. Поддържащите странични панели и по-високата централна част работят заедно, за да държат всичко на мястото си през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 72,99 лв

Triumph не подплатен свиващ се сутиен за по-голям бюст в различни цветове

Какво облекчение е най-накрая да имаме сутиен, който може да намали по-големите ни бюстове! Благодарим на марката Triumph, че най-накрая призна, че жените с по-големи гърди съществуват и се нуждаят от решение на своя „проблем“. И колко е щедро от ваша страна да предлагате този намаляващ бюста сутиен без подплънки в различни цветове! Защото коя не би искала да привлече още повече внимание към гърдите си, носейки ярки цветове върху вече открояващия се бюст?

Цена към момента на прегледа: 96,89 лв

Дамски гладък сутиен в гол цвят с удобна форма

Братовете на Anna Nipplex за жени. Подходящ за големи гърди. Гладки подсилени чашки, безшевни чашки. Раменните презрамки се разширяват с увеличаването на размера на сутиена, класическа подплънка. Закопчалка с две кукички на гърба и три позиции на изтегляне С увеличаване на размера броят на кукичките на закопчалката се увеличава от две на три.

Цена към момента на прегледа: 93 лв