Свободно прилепнала рокля

Жените искат да бъдат бляскави и секси, но определено изискват и комфорт. Със сигурност не важи поговорката, че за красотата трябва да се изтърпи нещо! За дамите от всички възрасти са подходящи рокли с различни кройки, цветове и дължини. Ако желаете да се чувствате удобно, но същевременно искате да сте грациозни, изберете свободна рокля. Ще се чувствате удобно и привлекателно. Неостаряващите модели включват свободни рокли с по-къса пола без презрамки в морски стил. Вратовръзката около талията е елегантна!

Пълните дами ще си паднат по свободни модели с по-дълбоко деколте и златисто оцветени волани. Роклите с презрамки в небрежен дизайн с асиметрична дълга пола също са голямо предизвикателство. За дома и свободното време ще оцените по-спортни продукти или полудълги модели с права кройка и по-широки презрамки. По-свободните елементи също могат да бъдат по-елегантни, просто обърнете внимание на важните детайли като бродерии, волани, ръбове, пайети, дантели и кристали. Уверете се, че сте избрали правилния размер, защото в противен случай ще изглеждате ненужно дебели.

Черна свободна лятна рокля за плюс размер

Изживейте радостта от намирането на перфектната лятна рокля! Представете си как се вмъквате в черна, свободна лятна рокля, създадена специално за жени с размер плюс. Тя е абсолютно божествена и излъчва елегантност без усилие. Тази миди рокля без ръкави променя правилата на играта с регулируема талия, която може да се приспособи към всяка фигура, като ви гарантира, че ще се чувствате удобно и уверено през целия ден!

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Отслабваща дамска макси рокля с възел под гърдите

Дами, търсите ли рокля, която да оформя извивките ви и да ви кара да се чувствате уверени и очарователни? Тогава може би ще се зарадвате на тази изтъняваща рокля с възел под макарата! Тази рокля е идеална за жени с размер плюс, които искат да подчертаят своите предимства, като същевременно се чувстват удобно и стилно. Възелът под бюста привлича погледа нагоре и създава отслабващ ефект, а разкроеният подгъв придава на роклята движение и плавност.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Лятна флорална рокля с райета големи размери

Лятото е тук и нямам търпение да покажа извивките си в тази невероятна рокля на райета плюс размер! Зеленият цвят е идеален за това време на годината и ще добави освежаващ цвят към гардероба ми. Роклята ми приляга прекрасно благодарение на кройката, която подчертава извивките ми и ласкае фигурата ми. А ръкавите с дължина три четвърти осигуряват точното количество покритие, което я прави идеален избор за ежедневни или по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 40,29 лв

Дълга разголена лятна рокля за плюс размер

Лятото е време, в което можете да прегърнете женствеността си и да се чувствате страхотно, независимо от размера или фигурата си. Ето защо тази дълга разкроена лятна рокля, идеална за плюс размер. Изработена от еластична вискоза, тази рокля е не само удобна, но и ласкателна за тези с plus size извивки.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Флорална лятна рокля с паднали ръкави

Лятото е благосклонно към приятните леки модели в интересни цветови тонове, затова тази атрактивна рокля на Orsay не бива да убягва от погледа ви. Дизайнът му ще поласкае всяка фигура и ще подчертае женствеността и елегантността ви. Тази прекрасна рокля е изработена от памучен плат с 2% еластан.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Елегантна рокля с волани в червено с принт

Тази рокля Isabella ще ви очарова с минималистичния си принт, детайлите от волани и жабката. Освен това е скроена от лек воал в ярък цвят. Кръгло деколте с „V“изрязване“, връзка с шнур и златни краища. 3/4 ръкави, завършващи с еластична жабка. Долен подгъв с волани. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Памучна рокля-блуза с 3/4 ръкав и удобна кройка

Не разполагате ли с хубав и удобен модел на рокля в гардероба си? Интересува ли ви самата кройка и материалът? Тогава тази рокля е уникален избор за вас. Ще я оцените в гардероба си по много причини.

Цена към момента на прегледа: 48 лв