Секси гащи за пухкави жени

Че мацките не са вътре? Е, определено за кого! Предлагаме луксозни бикини, които са предназначени специално за дами с по-пълни форми. Например секси бикините с по-дълъг крачол са идеални за прикриване на дебели бедра или по-голямо дупе. Разбира се, можете да избирате и между класически кройки или неустоими секси стрингс. Всички бикини са изработени от мек, приятен и особено висококачествен материал.

Всеки дизайн е оригинален. Има широка гама от дизайни, от които можете да избирате – например бикини с украшения, но също така и класически обикновени бикини, дантелени бикини и т.н. Можете да избирате между голям брой кройки, цветове, размери, както и дизайни, мотиви и рисунки. Така че защо дори по-силната жена да не е секси и да няма в гардероба си много красиви и особено секси бикини?

Бели дамски бикини от фина дантела в чувствена кройка

Дамските бикини Róża Lagerta са чувствено решение, което ще ви направи доволни от себе си и определено ще зарадва партньора ви. Дантелените бикини в секси кройка са удобни и приятни за носене.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Модерни висококачествени дамски бикини, изработени от дантела и мрежа от тюл

Красиви бикини от черна дантела и мрежа от тюл с бежова материя. Те са с малко по-висока кройка, без странични шевове, благодарение на което се адаптират идеално към женските извивки. Обшивката също е еластична, а клинът е памучен.

Цена към момента на прегледа: 31 лв