Сиви дрехи за пухкави жени

Искате ли да се сдобиете с нови дрехи, които да вървят ръка за ръка с тенденциите на модния небосклон? Заложете на сивите дрехи за пълни фигури, защото те са в крак с тенденциите. За най-студените дни от годината ще харесате сиви кожени палта, които могат да бъдат допълнени с топла сива шапка и шал. Сивите пуловери и ролетки за пълни жени от трикотажни материи не са за изпускане в гардероба на една интелигентна жена. Не забравяйте тениските и блузите с асиметрични кройки. Те са ласкателни за по-едрата фигура и са адски модерни!

Сива рокля с дълъг ръкав за работа се съчетава добре с гамаши или просто така. Сивите тениски с лъскави щампи са в крак с модата. Можете да намерите сиви дрехи за пълни фигури в различни размери и кройки. Забравете за крещящите нюанси и мрачното черно. Сивото подхожда както на блондинки, така и на брюнетки и червенокоси. Сивото е чудесен цвят за съчетаване и е подходящо както за знойното лято, така и за студения зимен сезон.

Удобен сив официален гащеризон големи размери

Този удобен сив официален гащеризон за пухкави момичета е истинско олицетворение на елегантност и стил. Този модел от лимитирана серия е изработен с най-голямо внимание и опит, което гарантира неговата уникалност и високо качество. Този модел е създаден така, че да изглежда по най-добрия начин върху фигурите на пълничките дами, като подчертава естествената им красота и скрива зоните, които някои дами предпочитат да не показват. Комбинацията от сив цвят и изтънчен дизайн придава на този гащеризон неповторима елегантност.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Евтини сиви еластични дънки за плюс размер

Уморени ли сте да се напъхвате в тесни дънки, от които краката ви изглеждат като наденички? Тогава не се притеснявайте повече, защото ние имаме точно това, от което се нуждаете – евтини сиви еластични дънки за плюс размер! Точно така, най-накрая можете да въздъхнете с облекчение. Тези класически джинси с пет джоба са с права кройка с пропорция на еластичност – така че не е нужно да се притеснявате, че ще спукате някой шев, когато се навеждате. Да не говорим за удобната височина на седалището!

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Твърди сини еластични бермуди с дължина над коляното

Искате да си купувате нови къси панталони за всеки ден? Обичате ли небрежното облекло и удобството при всяко движение? Ако е така, непременно разгледайте красивите стилни дамски еластични бермуди в тъмносиньо нави. Късите панталони са изработени от удобна материя, която ще ви държи приятно и топло дори през по-хладните летни дни.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамска разкроена пола с шнур на талията

Роклите са признак на елегантност и женственост. Не е чудно, че жените толкова много ги харесват и няма опасност те да остареят. През лятото те също са много популярни заради своята ефирност и лекота. Точно такава е тази красива пола от жарсе от настоящата колекция на bpc.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Плетена розово-сива рокля с качулка и дълги ръкави

Красиви ли сте по начина, по който се чувствате, или е обратното? Дали това, което чувствате, ви прави красиви? Едно е ясно. Една хубава и удобна дреха, която на всичкото отгоре е шик, определено ще ви накара да се чувствате привлекателни и комфортно. Освен това разполагате с перфектния тоалет благодарение на този готин модел.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Дамски дънки с интересна бродерия в сиво

Те са незаменими. Един определено не е достатъчен. Не само черното е основен елемент в гардероба. Предлагаме ви модел дънки в сиво, които просто не могат да липсват в тоалета ви. Това е много удобна дреха, която се отличава с многостранната си употреба, но и с функционалните си качества.

Цена към момента на прегледа: 71 лв