Сини дрехи за пухкави жени

Принадлежите ли към жените с по-едри пропорции и понякога се обърквате кои модели да купите за дами с излишни килограми? Рокли, поли, панталони и блузи в черно се появяват в гардероба ви, но вече ли ви се струва твърде мрачно? Сините дрехи за хора с пълна фигура са супер съвет. Синьото е изпълнено с надежда и добро настроение. Освен това се съчетава добре с черни, бели и зелени цветове, например.

Забравете за тъмните дрехи и излезте на улицата със сини дрехи за хора с пълна фигура. Сините тениски с къс ръкав и по-свободна кройка се съчетават добре с дънки и гамаши. Добавете ръкави тип “батискаф” и отслабващи вложки в областта на бедрата и ще бъдете напълно щастливи. Флоралната синя рокля за лятото с подчертана талия е хит. Блузите с флорални мотиви, туниките на райета и асиметричните топове имат голям потенциал. Веднага ще се влюбите в сините дрехи за дами с фигура “кръв и мляко”, независимо дали предпочитате кралско синьо, тюркоазено, сапфирено, лазурно, деним или сиво.

Удобен черен бански сутиен тип балконет за по-голям бюст

Осведомете се със сутиена за бански Vilorio Balconette с жабка и подплънки. Чашки от 3 части с подплата от тюл. Регулируеми презрамки на гърба. Закопчаване на гърба с контрастна пластмасова кука. Кройката тип балконет ласкае деколтето.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дънково яке големи размери Само Carmakoma

Като моден ентусиаст, не мога да не се вълнувам от най-новата тенденция в модата плюс размер: дънковото яке Carmakoma от Only! Това едноцветно дънково яке е идеалното допълнение към всеки гардероб благодарение на елегантния си и стилен дизайн, който ласкае всяка фигура.

Цена към момента на прегледа: 87,90 лв

Двуцветен бански костюм от една част за плюс размер с вграден сутиен

Ако имате нужда от нов бански костюм от една част или все още се колебаете дали да си купите такъв, тук имате ясен отговор под формата на перфектния модел. Красив бански костюм от една част, който впечатлява от пръв поглед с дизайна си, но ще го оцените и функционално.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Плус размер панталони в син измит деним

Дънките са дреха, която никога не излиза от мода. Те са съществена част от живота ни, независимо дали сме на дванадесет или на повече от петдесет години. Независимо дали носим размер xs, или сме с по-пълна фигура. Дънките подхождат на всеки и ние не спираме да ги обичаме.

Цена към момента на прегледа: 68,90 лв

Модерни основни дънки с висока талия на жените

Коя част определено не може да липсва в гардероба на никоя жена? Дрехите, които се отличават с удобство и многостранна употреба? Да, дънки. Всички ги обичат заради техния комфорт и непреходен дизайн. И тъй като една определено не е достатъчна, тук те се предлагат в ефективна кройка с висока талия.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Твърди сини еластични бермуди с дължина над коляното

Искате да си купувате нови къси панталони за всеки ден? Обичате ли небрежното облекло и удобството при всяко движение? Ако е така, непременно разгледайте красивите стилни дамски еластични бермуди в тъмносиньо нави. Късите панталони са изработени от удобна материя, която ще ви държи приятно и топло дори през по-хладните летни дни.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Син бански от две части Astratex за плюс размер с по-висока регулируема талия

Обличайте извивките си с бански костюм Carina от две части в кралско синьо. Подплатените чашки в популярната Т-образна форма поддържат и нежно оформят бюста. Класическите бикини имат удобна дръжка отстрани за регулиране на височината на изрязването.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Удобни дамски дънкови гамаши с еластична талия

Все още не сте намерили подходящите за вас панталони? Мислите ли да си купите нови панталони? Заложете на тези удобни гамаши. Те ще направят добра услуга на фигурата ви. Веднъж щом ги сложите, те се превръщат в незаменима част от облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Дамски летни секси къси панталони в 2 цветови варианта

Летни секси къси панталони за жени в два цвята – черно или синьо. Модерните дамски къси панталони за лятото имат практични странични джобове и са с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Летни къси панталони от деним, изработени от удобен памучен материал

Има елементи, които всеки обича. Дрехи, които не могат да липсват в гардероба ви. А за мнозина един модел определено не е достатъчен. Универсален, удобен, неподвластен на времето. Това е безсмъртният деним. Накратко, любов към живота. Тук ще намерите къси панталони с модерна кройка, изработени от висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Дамски луксозен топ за пижама с принт и дантелена вложка

Hunkemöller Горнище за пижама с цветя от 100% вискозна материя. Той е лек за тялото и се смесва чудесно. Дантеленият детайл на гърба се откроява.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Дантелен пуловер с къс ръкав в едноцветен цвят

Деликатно бродиран, този пуловер с къс ръкав ни спечели веднага! Леко отпуснато кръгло деколте. Ръкави с дължина до лакътя. Ажурна шарка отпред и отзад. Прав подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Плувни шорти със странично закопчаване и пришити бикини

Модерните дамски къси панталони за плуване в синьо с удобна кройка са изработени от удобен, висококачествен и бързосъхнещ материал. Те имат ефективно пристягане отстрани с възможност за затягане. Плувните шорти са с интегрирани гащички за максимален комфорт и удоволствие във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Блуза с качулка Reaper в тюркоазено с практична качулка

Не можете да пропуснете нито една дреха в гардероба си? Няма нищо по-хубаво от удобните и стилни дрехи, които можете да използвате за много случаи. Този суитчър определено е един от тях. Определено не бива да липсва в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 33,90 лв

Къса лятна рокля от приятен материал в различни цветови варианти

Отчайвате ли се, че нямате подходяща рокля за лятото? Смятате ли, че за вас няма такива? Грешите. Същността е в избора. За всички дами, които могат да се похвалят с пълни форми, ето един красив модел. Рокля, която не само ще харесате, но и буквално ще се превърне във ваша лятна униформа благодарение на кройката, материала и комфорта, които предлага.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Бански костюм от две части Marko в комбинация от тъмно синьо и светло синьо

Синьото винаги е добро. Цвят, който е един от любимите. И тук във впечатляваща комбинация от светли и тъмни нюанси. Ако искате да добавите синьо към гардероба си или да се сдобиете с качествен бански от две части, заложете на този атрактивен модел. Той се отличава само с кройката, цвета и качеството на материала.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Разтегливи дънки с изтъркан вид

Дънките Bootcut в измит вид подхождат на всяка фигура! Изработен от еластичен деним, гарантиращ свобода на движенията. Кройка Bootcut, правилна височина на талията. Панталони с разширени краища. Оформен колан с примки за колан и двойно закопчаване. Цип. 5 джоба с нитове, 2 от които са бродирани на гърба. Повдигнат гръб. Измит вид.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Плетено дамско пуловерче с копчета

Не бива да пропускате перления плетен пуловер! Изработен е от фино перлено плетиво от мохер. Модерна свободна кройка. Модел от дантела. Кръгло деколте. Цяла предна част с копчета в тон. Дълги ръкави, спуснати рамене. Прав подгъв. Еластични краища. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Рокля от плетено оребрение в удобна кройка в синьо

Искате ли рокля, на която можете да разчитате във всяка ситуация? Кои от тях могат да се носят 365 дни в годината? Кои от тях пасват идеално, но същевременно ласкаят фигурата? Изделие, което се отличава с удобството си, но и с непреходния си външен вид?

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв