Тениски и горнище с голям размер

Търсите ли тениска или потник, които да ви карат да се чувствате комфортно, дори ако размерите ви не отговарят точно на актуалния “идеал за красота”? Всяка жена е красива, само трябва да може да го покаже. И именно подходящите дрехи ще ви помогнат най-много. Предлагаме топове и потници с перфектна кройка за пълно тяло. А кои тениски да търсите? Ако искате да отвлечете вниманието от някои недостатъци на тялото, изберете топ с интересна и забележителна шарка. Не е задължително да носите само черни тениски, които са визуално тесни.

От друга страна, не се страхувайте от волани и интересни кройки, например асиметрията е абсолютно страхотна. Всички тези “джаджи” ласкаят фигурата ви и ви придават интересен и свеж вид. А ако сте любители на горнищата, отново можете да изберете по-свободна кройка и да носите леко прозрачна блуза с къси ръкави върху горнището. Не се страхувайте да експериментирате. Всички модели от нашата гама са много удобни.

Дамска тениска Adidas плюс размер за ежедневно носене и спортни дейности

Те са в основата на всеки гардероб. Една бройка определено не е достатъчна. Предпочитате ли доказани марки? Търсите ли модел тениска, подходящ за ежедневно носене или за спорт? Тогава повярвайте, че тази дреха определено си заслужава да бъде придобита. Дамската тениска Adidas Originals е практична, висококачествена, неподвластна на времето. Тениска в класическа кройка. Модел, подходящ за дамите, които предпочитат артикули от реномирани марки.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Дишаща черна тениска Nike плюс размер за жени с удобна кройка

Черната дамска тениска Nike е изработена от висококачествен, дишащ материал. Тя се отличава със свободна кройка. Има кръгло деколте и къси ръкави. Гърбът е с малко по-дълга дължина.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Висококачествена тениска с къс ръкав във вечен армейски стил

Вид дрехи, които не могат да липсват и не липсват във всеки гардероб. И защото тениските никога не са достатъчни. И тъй като те могат да се носят през цялата година, си струва да обогатите гардероба си и най-вече да го разширите с нов модел. Дамска тениска за дами, които предпочитат непреходността. Красив модел в армейски стил.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Дамски луксозен топ за пижама с принт и дантелена вложка

Hunkemöller Горнище за пижама с цветя от 100% вискозна материя. Той е лек за тялото и се смесва чудесно. Дантеленият детайл на гърба се откроява.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Модерна и практична тениска с еластичен подгъв за дами плюс размер

Вид дрехи, които не липсват в гардероба на никоя жена. Това е облекло, което подхожда на всеки. Ето един много красив модел, който ще ви накара да засияете, добавяйки свеж и младежки вид. Благодарение на кройката, тя също така ефективно прикрива някои недостатъци

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Основна дамска еластична риза с дълъг ръкав

Коя част не може да липсва в гардероба ви? Сред основните дрехи, които позволяват лесно да се създават много варианти на облекло, е ризата с дълъг ръкав в класическа кройка. Тук са изработени от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 12 лв