Тениски плюс размер с щампа

За всички дами, които искат да заблестят с хубав тоалет, дори и да са пълнички, имаме чудесен съвет! Тениски с щампи за жени с пълна фигура. Фокусирайте се върху уникални модели, които пасват на дънки, изтъняващи гамаши, къси панталони, поли. За ежедневното носене финият принт и двойното наслояване в сиво и бяло пасват като ръкавица. За работа – стилен модел с етно принт.

Тениската със змийска щампа е изключително елегантна и е подходяща не само за свободното време. Елегантната тениска с дантелени апликации или по-свободната част с ръкави тип “батискаф” са хит. В гардероба не трябва да липсват класически модели, които могат да се комбинират свободно. Тениските с щампи на световни дестинации, животни и природни чудеса са на мода. Надписите и веселите мотиви имат обрат! Класиката е представена от цветната тениска на райета, а елегантността – от асиметричния модел с щампа. Смесвайте и съчетавайте и се поглезете!

Дамска тениска Adidas плюс размер за ежедневно носене и спортни дейности

Те са в основата на всеки гардероб. Една бройка определено не е достатъчна. Предпочитате ли доказани марки? Търсите ли модел тениска, подходящ за ежедневно носене или за спорт? Тогава повярвайте, че тази дреха определено си заслужава да бъде придобита. Дамската тениска Adidas Originals е практична, висококачествена, неподвластна на времето. Тениска в класическа кройка. Модел, подходящ за дамите, които предпочитат артикули от реномирани марки.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Розова лятна тениска с къс ръкав за по-възрастни

Ако сте жена с размер плюс и търсите удобен, но модерен летен топ, не търсете повече! Този розов тишърт с къс ръкав веднага ще се превърне в новия ви любим. Тя е изработена от ефирно трико, така че ще ви осигури прохлада и комфорт дори в най-горещите дни. Уникалната тапицерия с копчета на раменете добавя нотка на оригиналност към облеклото ви, а кръглото деколте и правият подгъв поддържат класически и вечен вид.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Висококачествена тениска с къс ръкав във вечен армейски стил

Вид дрехи, които не могат да липсват и не липсват във всеки гардероб. И защото тениските никога не са достатъчни. И тъй като те могат да се носят през цялата година, си струва да обогатите гардероба си и най-вече да го разширите с нов модел. Дамска тениска за дами, които предпочитат непреходността. Красив модел в армейски стил.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Модерна и практична тениска с еластичен подгъв за дами плюс размер

Вид дрехи, които не липсват в гардероба на никоя жена. Това е облекло, което подхожда на всеки. Ето един много красив модел, който ще ви накара да засияете, добавяйки свеж и младежки вид. Благодарение на кройката, тя също така ефективно прикрива някои недостатъци

Цена към момента на прегледа: 18 лв