Туники за бременни

Очакването на бебе е чудесно, но и предизвикателно събитие за една жена. В много случаи фигурата ѝ се променя драстично и затова тя се нуждае от нови, удобни и добре прилепнали дрехи. В този случай туниките за бременни отговарят на високите изисквания. Младите майки могат да бъдат сигурни, че ще бъдат привлекателни дори по време на бременност. Съвременните туники за бъдещи майки имат стотици лица.

Много популярни са потниците-туники със странични джобове, качулка и предна част, която не пречи на удобното кърмене. Модерните продукти се предлагат с дължина до коляното или до мини. Хит са моделите с дълги ръкави и кръгло деколте с възел отпред на полата. Бъдещите майки харесват и по-дългите версии в сиво, каки, малиново и черно. Туниките за бременни с райета, точки и звезди със сигурност ще ви впечатлят. Разтегливата и мека материя е също толкова удобна за тялото, колкото и небрежната кройка. Бъдете неотразими по време на бременността, с практичните и удобни туники това е лесно.

Овърсайз мрежеста плажна туника върху бански костюм

Елегантен, ефирен аксесоар, който ще допълни плажното ви облекло. Не искате да се разхождате по плажа по бански? Искате да прикриете дребни несъвършенства или не ви се иска да се преоблечете за разходка в града? Във всяка ситуация тази плажна туника ще ви послужи идеално

Цена към момента на прегледа: 60 лв