Туники за клинове

За да избегнете модно фалшиво па, винаги трябва да допълвате гамашите си с подходяща туника. Такива туники за гамаши се характеризират с дължина под седалището или с по-свободна, плавна кройка, която също се простира под седалището. Краката ви ще бъдат подчертани от гамашите, но задните части ще останат покрити. Ето как трябва да се носят гамашите.

Това е така, освен ако не ги носите само във фитнеса или за бягане. В този случай наистина трябва да носите само къса тениска или топ с тях. Ако обаче обичате да носите гамаши и на работа, в училище или в града за пазаруване, трябва да изберете туники, които да съчетаете с гамашите. Туниките често се украсяват с волани или с вкус се надиплят в подгъва, за да станат по-дълги и елегантни. Понякога те приличат на мини рокли, под които можете да носите и чифт провокативни чорапогащи. Накратко, има широк спектър от възможности за избор и със сигурност всеки може да намери нещо за себе си.

Висококачествена тениска с къс ръкав във вечен армейски стил

Вид дрехи, които не могат да липсват и не липсват във всеки гардероб. И защото тениските никога не са достатъчни. И тъй като те могат да се носят през цялата година, си струва да обогатите гардероба си и най-вече да го разширите с нов модел. Дамска тениска за дами, които предпочитат непреходността. Красив модел в армейски стил.

Цена към момента на прегледа: 47 лв