Удобни дамски дрехи

Желаете да се обличате елегантно, но искате да се чувствате удобно? Заложете на удобно дамско облекло. Независимо дали става въпрос за панталони, блузи, дънки, рокли, поли, бельо или рокли. Не купувайте прекалено евтини модели, които нямат нищо общо с качеството. Дизайнерските дрехи ще ви завладеят напълно в този дух. Не забравяйте за шаловете, шалтетата, шапките, ръкавиците, коланите и бижутата. Удобното дамско облекло трябва да е изработено от качествени материали. Спортното облекло обикновено е изработено от памук и памучни смеси, тъй като те отлично отвеждат потта и са приятни за деликатната женска кожа.

Дамското палто трябва да бъде не само шикозно, но и да пасва идеално. В противен случай ще се почувствате като слон в магазин за порцелан. Прекалено откритите дрехи с нелицеприятни кройки, особено за пълните жени, са напълно неподходящи. Удобните модели имат общи знаменатели – перфектна кройка, изработка, размер и цвят. Не се страхувайте да експериментирате, но само в умерени количества! Добре е да следвате последните модни тенденции, но трябва да знаете какво ви отива.

Дамска тениска Adidas плюс размер за ежедневно носене и спортни дейности

Те са в основата на всеки гардероб. Една бройка определено не е достатъчна. Предпочитате ли доказани марки? Търсите ли модел тениска, подходящ за ежедневно носене или за спорт? Тогава повярвайте, че тази дреха определено си заслужава да бъде придобита. Дамската тениска Adidas Originals е практична, висококачествена, неподвластна на времето. Тениска в класическа кройка. Модел, подходящ за дамите, които предпочитат артикули от реномирани марки.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Дишаща черна тениска Nike плюс размер за жени с удобна кройка

Черната дамска тениска Nike е изработена от висококачествен, дишащ материал. Тя се отличава със свободна кройка. Има кръгло деколте и къси ръкави. Гърбът е с малко по-дълга дължина.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Ватирано по-дълго зимно яке за плюс размер с практична качулка

Може да ви хареса и зимата. Изглежда ли ви нереалистично? Тогава направете един от най-нелюбимите си сезони по-приятен и удобен в същото време. Как? Като си купите това яке, гарантирано ще се справите по-комфортно дори с неблагоприятното, мразовито време и ще бъдете стилни в зимното си облекло. Ватираното яке с качулка в размер плюс е модерно, непреходно и висококачествено. Подходящо е за ежедневно носене и за скитане из заснежени планински пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Черна лятна пола плюс размер с флорален принт

Тази черна лятна пола плюс размер с красив флорален принт не може да бъде пропусната в гардероба на всяка модерна жена плюс размер. Полата е изработена от лек и ефирен воал, което я прави идеална за топлите месеци. Тя е с цялостен принт в бяло, който ще добави нотка на забавление и капризност към всеки тоалет.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Розови жени зимни памучни пижами за плюс размер

Насладете се на студените зимни нощи с невероятно уютна розова зимна пижама от памук, създадена специално за жени плюс размер. Пижамата Roses е изработена от 100% памук, за да ви осигури абсолютен комфорт по време на сън и да ви държи топло, без да прави компромис с дишането. Меката и луксозна материя е нежна към кожата, което прави тази пижама идеален избор за спокоен нощен сън. Комплектът включва прекрасна флорална риза с дълъг ръкав, която допринася за женственото излъчване на ансамбъла.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Едноцветни модерни и удобни 3/4 панталони плюс размер от изкуствена кожа

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Не сте безразлични към околната среда? Предпочитате ли удобни дрехи, които можете да носите по много поводи? Тогава тези модерни панталони ще ви допаднат и ще оживят гардероба ви. По много причини ще оцените дамския панталон ONLY Carmakoma в черно в гардероба си. Те са практични, стилни, неподвластни на времето, удобни и висококачествени.

Цена към момента на прегледа: 86,90 лв

Черна свободна лятна рокля за плюс размер

Изживейте радостта от намирането на перфектната лятна рокля! Представете си как се вмъквате в черна, свободна лятна рокля, създадена специално за жени с размер плюс. Тя е абсолютно божествена и излъчва елегантност без усилие. Тази миди рокля без ръкави променя правилата на играта с регулируема талия, която може да се приспособи към всяка фигура, като ви гарантира, че ще се чувствате удобно и уверено през целия ден!

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Луксозен сутиен без подплънки с по-широки презрамки

Пълният бюст заслужава сутиен, който му осигурява необходимата опора. Опитайте модела Eleanora, създаден специално за Astratex. Удобните широки презрамки не са изрязани, а Т-образните чашки заоблят гърдите и осигуряват комфорт. Изящната бродерия е само черешката на тортата.

Цена към момента на прегледа: 76,99 лв

Луксозно зимно яке големи размери с качулка и козина

Насладете се на зимата в луксозен стил, предназначен изключително за жени с размер плюс и енергични жени, които отказват да правят компромиси със стила и комфорта. Това луксозно зимно яке от висок клас е перфектната комбинация от изтънченост и практичност, създадена за пълничките жени, които вярват, че могат да направят модно изявление дори когато температурата падне. Якето е с топла подплата и качулка, за да ви гарантира топлина дори при най-суровите метеорологични условия. Дизайнът се отличава със закопчаване с цип, покрит ревер за повече изисканост и изправена яка, която осигурява допълнителна топлина в областта на врата.

Цена към момента на прегледа: 319 лв

Модерна шарена черно-бяла пролетна макси рокля в елегантна кройка

Модерната рокля в черно и бяло с фин десен е изработена от висококачествен и приятен материал. Ефектът се подсилва от приятната дължина. Роклята е с дълги ръкави и V-образно деколте в предната част.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Десенирани дамски макси бикини за пухкави момичета с пристягане отстрани

Дамските бикини Trendyol привличат вниманието от пръв поглед. Десенираните бикини с висока талия са изработени от висококачествен материал. Отстрани имат шнур за пристягане с възможност за регулиране на височината.

Цена към момента на прегледа: 25,89 лв

Сутиен без подплънки за по-голям бюст с подплънки и регулируеми презрамки

Това е основата на ежедневното облекло. Изборът е от значение. Направете правилния избор и ще се чувствате удобно и привлекателно. Бельото също играе важна роля за цялостното ви настроение. В това отношение този тип сутиен без подплънки ще ви направи най-добрата услуга. Просто изберете от 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Cтягащи бикини бански за плюс размер висока талия високо затягане

Смаляващите бански костюми променят ситуацията за жените с голям размер, които искат да покажат извивките си със самочувствие и стил. Този шедьовър е нещо повече от бикини, той доказва, че модата е за всички, независимо от типа тяло. Дизайнът с висока талия изтънява талията ви, като същевременно предлага по-високо ниво на комфорт и сигурност. Украсени с привличащ вниманието принт, свиващите се бикини са изработени от устойчиви материали за бански костюми, в съответствие с нашия ангажимент за опазване на околната среда.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамски удължен черен и златист макси суитчър

Влезте уверено и стилно в света на модата и се възхищавайте на силуета си в размер плюс с този дълъг дамски потник в черно и златисто. Това зашеметяващо изделие е специално разработено за жени плюс размер и отбелязва извивките с ласкателна и удобна кройка. Елегантната комбинация от черно и златно създава вечна естетика, която ще ви накара да блеснете във всяка обстановка.

Цена към момента на прегледа: 31,99 лв

Дамски плътни зелени класически панталони с удобна кройка

Дамските панталони Guido Maria Kretschmer Curvy в плътен цвят са изработени от висококачествен и удобен материал. Има практични джобове и примки за колан. Моделът е подходящ както за ежедневно носене, така и за компания.

Цена към момента на прегледа: 62,94 лв

Евтини памучни макси бикини с висока талия и дантелена вложка

Не искате да подновите скрина си? Искате ли да разширите гардероба си с ново бельо? Харесвате ли качествени, удобни и привлекателни артикули? Тогава вярвайте, че тези бикини ще привлекат вниманието ви. Те ще ви осигурят комфорт през целия ден на носене. Дамските бикини Lovelygirl ще ви зарадват с приятната си материя и ефикасна кройка. Модерни бикини, които са подходящи за дами с по-пълни форми

Цена към момента на прегледа: 13 лв

Червена макси блуза с контрастираща дантелена черна вложка

Те са части, които не могат да липсват в гардероба на никоя жена. Блузата определено е една от тях. Ако харесвате практичните и непреходни модели, то определено се сдобийте с тази. Тя е подходяща както за ежедневно носене, така и за официални поводи. Всеки трябва да има поне една качествена блуза в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дамски стягащи бански с ефект на плосък корем

Не се ли чувствате комфортно в бани от две части? Омръзнало ли ви е постоянно да се дърпате в корема, затова предпочитате да не ходите и на басейн? Харесвате ли оригиналността? Тогава ще оцените, ако се сдобиете с тези боксерки за бански костюми. С тях ще обичате лятото и престоя край водата до насита.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Удобен черен бански сутиен тип балконет за по-голям бюст

Осведомете се със сутиена за бански Vilorio Balconette с жабка и подплънки. Чашки от 3 части с подплата от тюл. Регулируеми презрамки на гърба. Закопчаване на гърба с контрастна пластмасова кука. Кройката тип балконет ласкае деколтето.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Стилни черни бански големи размери с удобна кройка

Ддамският бански костюм от две части Eureca Eco I ще бъде оценен от притежателките на по-голям бюст. Неподсилените триъгълни чашки се адаптират перфектно към гърдите. Необходимата опора се осигурява от класически и странични подплънки.

Цена към момента на прегледа: 105,98 лв

Лятна флорална рокля с райета големи размери

Лятото е тук и нямам търпение да покажа извивките си в тази невероятна рокля на райета плюс размер! Зеленият цвят е идеален за това време на годината и ще добави освежаващ цвят към гардероба ми. Роклята ми приляга прекрасно благодарение на кройката, която подчертава извивките ми и ласкае фигурата ми. А ръкавите с дължина три четвърти осигуряват точното количество покритие, което я прави идеален избор за ежедневни или по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 40,29 лв

Висококачествена тениска с къс ръкав във вечен армейски стил

Вид дрехи, които не могат да липсват и не липсват във всеки гардероб. И защото тениските никога не са достатъчни. И тъй като те могат да се носят през цялата година, си струва да обогатите гардероба си и най-вече да го разширите с нов модел. Дамска тениска за дами, които предпочитат непреходността. Красив модел в армейски стил.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Стилно черно късо дамско яке с цип от изкуствена кожа

Черното сако с дължина до кръста е стилна част. Безсмъртна класика. Якето е идеалното решение за преходния период. Той е проектиран с цип отпред по цялата дължина. Ефективно прилепване.

Цена към момента на прегледа: 107,90 лв

Качествени къси панталони за моделиране Spanx в практично бежово

Оформящи къси панталони от колекцията Spanx. Моделът е изработен от еластична, гладка трикотажна материя. Моделът е изработен от висококачествен, дишащ материал. Безшевната структура осигурява висок комфорт при употреба и изключителна гъвкавост. Модел със специално изрязани ръбове.

Цена към момента на прегледа: 126 лв

1 2 3