Удобни сутиени с широки презрамки

Мразите ли нискокачествените сутиени с тесни презрамки, които не придържат гърдите ви и се врязват в кожата ви? Вземете красиви модели с по-широки каишки и притесненията ви ще свършат. Определено ще харесате сутиени, които визуално намаляват гърдите ви. Неподплатената част с дантелена подложка и кадифени микрофибри е хит. Черният сутиен за по-големи гърди с чудесно прилягане, висок център и подсилена подплънка обещава максимално удовлетворение. Разбира се, широките презрамки държат гърдите здраво на мястото им.

Огромният сутиен с полуподплънки в ангелско бяло и дантела се отличава с по-широки презрамки с романтичен дизайн. Секси и привлекателен е изчистеният модел на половин бардо, който осигурява подкрепа за бюста не само благодарение на подсилената горна линия на гърдите. Презрамките са пришити и имат традиционна възможност за регулиране. Прекалено оформените елементи, обикновени или с дантела, заслужават голямо внимание. Те са с широки и удобни каишки, но същевременно са съблазнителни и красиви. Предпочитайте изделия със съдържание на памук, тъй като той е мек за кожата и осигурява дълготрайност.

Луксозен сутиен без подплънки с по-широки презрамки

Пълният бюст заслужава сутиен, който му осигурява необходимата опора. Опитайте модела Eleanora, създаден специално за Astratex. Удобните широки презрамки не са изрязани, а Т-образните чашки заоблят гърдите и осигуряват комфорт. Изящната бродерия е само черешката на тортата.

Цена към момента на прегледа: 76,99 лв

Бял сутиен за кърмене за големи гърди Astratex Spacer 3D

Насладете се на майчинството с елегантност и комфорт благодарение на белия сутиен за кърмене за големи гърди – Astratex Spacer 3D. Този сутиен за майчинство с изключително дишащи чашки Spacer 3D Victoria е специално проектиран да поддържа големи гърди. Патентованата технология позволява въздушен поток, осигурявайки ви комфорт през целия ден. Уникална характеристика на този сутиен е лесното сваляне на горната част на чашките, което прави кърменето безпроблемно.

Цена към момента на прегледа: 78,99 лв

Сутиен без подплънки за по-голям бюст с подплънки и регулируеми презрамки

Това е основата на ежедневното облекло. Изборът е от значение. Направете правилния избор и ще се чувствате удобно и привлекателно. Бельото също играе важна роля за цялостното ви настроение. В това отношение този тип сутиен без подплънки ще ви направи най-добрата услуга. Просто изберете от 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Удобен черен бански сутиен тип балконет за по-голям бюст

Осведомете се със сутиена за бански Vilorio Balconette с жабка и подплънки. Чашки от 3 части с подплата от тюл. Регулируеми презрамки на гърба. Закопчаване на гърба с контрастна пластмасова кука. Кройката тип балконет ласкае деколтето.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Стилни черни бански големи размери с удобна кройка

Ддамският бански костюм от две части Eureca Eco I ще бъде оценен от притежателките на по-голям бюст. Неподсилените триъгълни чашки се адаптират перфектно към гърдите. Необходимата опора се осигурява от класически и странични подплънки.

Цена към момента на прегледа: 105,98 лв

Черен неподплатен маляващ сутиен Alexandra

Дами, ако сте уморени от неудобните сутиени, които просто не пасват, сутиенът без подплънки Alexandra е тук, за да ви спаси. Този сутиен е разработен специално за жени с по-пълен бюст, тъй като предлага достатъчно опора без подплънки. Поддържащите странични панели и по-високата централна част работят заедно, за да държат всичко на мястото си през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 72,99 лв

Triumph не подплатен свиващ се сутиен за по-голям бюст в различни цветове

Какво облекчение е най-накрая да имаме сутиен, който може да намали по-големите ни бюстове! Благодарим на марката Triumph, че най-накрая призна, че жените с по-големи гърди съществуват и се нуждаят от решение на своя „проблем“. И колко е щедро от ваша страна да предлагате този намаляващ бюста сутиен без подплънки в различни цветове! Защото коя не би искала да привлече още повече внимание към гърдите си, носейки ярки цветове върху вече открояващия се бюст?

Цена към момента на прегледа: 96,89 лв

Неподсилен дамски сутиен в удобна форма

Дамски сутиен от Ewa Michalak, предназначен за бюст D+. Неподплатен сутиен с подплънки в телесен цвят, комбиниран с фин ластик, двойно зашит тюл на чашките.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Лилав сутиен без подплънки за възрастни

Съвършеният сутиен за пълни гърди се нарича Manila. Неподплатените чашки са изрязани в Т-образна форма, която повдига гърдите и ги закръгля красиво. Широките презрамки ще облекчат болките в гърба и врата. С причудливи презрамки.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Сутиен без подплънки, изработен от тюл и фина дантела

Всеки знае какво влияние оказва изборът на качествено и хубаво бельо. Накратко, това, което избирате, е начинът, по който ще се чувствате през целия ден. За да се чувствате удобно, уверено и привлекателно, трябва да изберете качествен модел. И това определено е този дамски сутиен без подплънки в ефектна кройка и съблазнителен червен цвят.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Триъгълен сутиен без подплънки в комплект от 2 части в комплект

Триъгълният сутиен Teapa на Confidence Lingerie е от еластична дантела. С подплънки. Чашки от тюл, покрити с дантела, триъгълна кройка. Дантелена лента с подплата от тюл отпред, волани отзад. Поклон между чашите. Еластични и регулируеми презрамки на гърба. Стандарт 100 според Öko-Tex.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Луксозен безшевен сутиен в черно

За да се чувствате удобно, свежо и привлекателно през целия ден, трябва да започнете с избора на подходящо бельо. Тук говорим конкретно за сутиен, който приляга като втора кожа. Благодарение на безшевния дизайн, той е подходящ и под по-тесни или прозрачни дрехи.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Дамски гладък сутиен в гол цвят с удобна форма

Братовете на Anna Nipplex за жени. Подходящ за големи гърди. Гладки подсилени чашки, безшевни чашки. Раменните презрамки се разширяват с увеличаването на размера на сутиена, класическа подплънка. Закопчалка с две кукички на гърба и три позиции на изтегляне С увеличаване на размера броят на кукичките на закопчалката се увеличава от две на три.

Цена към момента на прегледа: 93 лв