Червени дрехи за пухкави жени

Смятате ли, че черният цвят е най-добрият избор за пълната ви фигура? Може и да сте прави, но никой не обича да се разхожда само в мрачни тъмни нюанси! Опитайте червени дрехи за пълни фигури и веднага ще имате много по-добро настроение! Независимо дали предпочитате руси, бургундски, рубинени, малинови, малинови, огненочервени или червеникавокафяви тонове, вие сте спечелили.

Повярвайте ми, червените дрехи за жени с пълна фигура се съчетават добре с класическо черно или нежно бяло. Само си представете как ще заблестите в червена дантелена туника, черен панталон и червени обувки с изключително високи токчета! Струва си да споменем рубинената ви вечерна рокля с V-образно деколте и дълги ръкави. Попарете на място с червена рокля с маншет или плисирана пола в червено! Не се притеснявайте да носите червен дантелен сутиен, спортна риза с щампа и червени летни панталони!

Секси дамски корсет с изискана дантела в черно и червено

Дамският корсет Tiffany с изискана кройка и дантела отпред в съблазнителна комбинация от черно и червено е изработен от приятен материал. Ефектът е подсилен от деликатна дантела на цветя. Корсетът е с колани за жартиери.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Червен плетен дамски пуловер с голямо закопчаване

Открийте елегантността на простотата в този червен плетен дамски пуловер. Той не е просто част от облеклото, а израз на личен стил. Голямото закопчаване на копчетата добавя нотка харизма и комфорт, като осигурява лесно носене и същевременно подчертава цялостния дизайн. Този пуловер е нещо повече от дреха; той е преживяване на комфорт, топлина и стил. Този пуловер се отличава с гладка плетена шарка, която е едновременно елегантна и класическа.

Цена към момента на прегледа: 92 лв

Луксозен сутиен без подплънки с по-широки презрамки

Пълният бюст заслужава сутиен, който му осигурява необходимата опора. Опитайте модела Eleanora, създаден специално за Astratex. Удобните широки презрамки не са изрязани, а Т-образните чашки заоблят гърдите и осигуряват комфорт. Изящната бродерия е само черешката на тортата.

Цена към момента на прегледа: 76,99 лв

Червена спирала бална макси рокля

Скъпи, нека ти нарисувам една толкова божествена рокля, че заслужава собствен момент на червения килим. Представете си маскарадночервена рокля, която не прави разлика и е предназначена за дивите плюс размер сред нас. И то не каква да е рокля, а бургундско червена. Точно така, онзи вид наситено червено, от който коленете на любителите на вино се подкосяват. И не е просто едноцветна, тази рокля е истинска шведска маса от стилове. Да започнем отгоре, нали? Широки презрамки, на които би завидяла всяка защитничка, и кръгло деколте, което е привлекателно като прясно изпечен ябълков пай.

Цена към момента на прегледа: 344,90 лв

Червена макси блуза с контрастираща дантелена черна вложка

Те са части, които не могат да липсват в гардероба на никоя жена. Блузата определено е една от тях. Ако харесвате практичните и непреходни модели, то определено се сдобийте с тази. Тя е подходяща както за ежедневно носене, така и за официални поводи. Всеки трябва да има поне една качествена блуза в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дълга разголена лятна рокля за плюс размер

Лятото е време, в което можете да прегърнете женствеността си и да се чувствате страхотно, независимо от размера или фигурата си. Ето защо тази дълга разкроена лятна рокля, идеална за плюс размер. Изработена от еластична вискоза, тази рокля е не само удобна, но и ласкателна за тези с plus size извивки.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Рубиненочервена официална дантелена булчинска рокля за шаферки

Рубиненочервената официална дантелена рокля е подходяща за съвременните сватбени майки. Богатият и ярък цвят на роклята със сигурност ще завърти главите и ще направи трайно впечатление. Сложните дантелени детайли подчертават красотата на роклята и добавят елемент на елегантност и изтънченост. Рубиненочервената дантелена вечерна рокля е зашеметяващо произведение на изкуството, което излъчва елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 252,90 лв

Червена памучна рокля с връзки на талията

Дамската рокля ONLY в червено с къса дължина е с къси ръкави, увиваща кройка и V-образно деколте. Памучната рокля с връзки на талията е подходяща както за ежедневни, така и за по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Твърди сини еластични бермуди с дължина над коляното

Искате да си купувате нови къси панталони за всеки ден? Обичате ли небрежното облекло и удобството при всяко движение? Ако е така, непременно разгледайте красивите стилни дамски еластични бермуди в тъмносиньо нави. Късите панталони са изработени от удобна материя, която ще ви държи приятно и топло дори през по-хладните летни дни.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Сутиен без подплънки, изработен от тюл и фина дантела

Всеки знае какво влияние оказва изборът на качествено и хубаво бельо. Накратко, това, което избирате, е начинът, по който ще се чувствате през целия ден. За да се чувствате удобно, уверено и привлекателно, трябва да изберете качествен модел. И това определено е този дамски сутиен без подплънки в ефектна кройка и съблазнителен червен цвят.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Триъгълен сутиен без подплънки в комплект от 2 части в комплект

Триъгълният сутиен Teapa на Confidence Lingerie е от еластична дантела. С подплънки. Чашки от тюл, покрити с дантела, триъгълна кройка. Дантелена лента с подплата от тюл отпред, волани отзад. Поклон между чашите. Еластични и регулируеми презрамки на гърба. Стандарт 100 според Öko-Tex.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Модерно преходно яке в различни цветове с асиметричен цип

Единствено преходното яке Carmakoma с къса дължина и асиметричен цип отпред привлича погледите от пръв поглед. Той е идеален за пролетта или есента.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дантелен пуловер с къс ръкав в едноцветен цвят

Деликатно бродиран, този пуловер с къс ръкав ни спечели веднага! Леко отпуснато кръгло деколте. Ръкави с дължина до лакътя. Ажурна шарка отпред и отзад. Прав подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Луксозна дамска дълга рокля, украсена с дантела и секси разрез

Красивата рокля за принцеси 309-3 Amber Numoco е с много елегантна кройка и три четвърти ръкави. Дългата дантелена рокля с деколте и разрез е великолепен модел за вашия официален тоалет. Роклята ще ви омагьоса от пръв поглед. Изработен е от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 202 лв

Дамска дълга трикотажна жилетка с практични джобове

Дългата дамска плетена жилетка с практични джобове е изработена от удобен материал. Можете да го носите почти през цялата година. Подходящ е за работа и за дома. Модерно и непреходно.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Елегантна рокля с волани в червено с принт

Тази рокля Isabella ще ви очарова с минималистичния си принт, детайлите от волани и жабката. Освен това е скроена от лек воал в ярък цвят. Кръгло деколте с „V“изрязване“, връзка с шнур и златни краища. 3/4 ръкави, завършващи с еластична жабка. Долен подгъв с волани. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Удобни дамски панталони с еластична талия в модерна кройка

Обичате ли удобните дрехи? Предпочитате ли вечните елементи в гардероба си? Предпочитате ли модерно облекло, което ви кара да се чувствате удобно и същевременно уютно? Тогава ще бъдете привлечени от този модел красиви панталони. Те са толкова удобни и същевременно правят отлична услуга на фигурата ви, че е невъзможно да им устоите

Цена към момента на прегледа: 28 лв