Черна рокля за пухкави жени

Колкото и да се отвращавате от черния цвят, кръв и мляко са най-ласкателни за фигурата ви. Това важи и за черните рокли за пълни хора, които не е задължително да са свободни и дълги до земята. Официална черна мини рокля за пълни фигури със смело деколте и сребърна вложка ще впечатли всички присъстващи мъже. Моделът с черна дантела в размери за пълни жени ще ви зарадва с изтънчеността си.

Етно стилът подхожда на жени с пълна фигура. И дори в случай на свободен модел с хубав модел и къси ръкави. Задължително трябва да имате отслабваща рокля с къси ръкави и V-образно деколте! Черната вечерна рокля за пълни жени, която е с дължина до пода и смел разрез, ще накара господата да се усмихнат на сто процента. Една красива вечерна рокля от лъскав материал, на която не липсва дантелена дълга пола, ще се впише точно в нея. В черно-белия модел с волан и отслабващ ефект успехът ви е гарантиран.

Черна свободна лятна рокля за плюс размер

Изживейте радостта от намирането на перфектната лятна рокля! Представете си как се вмъквате в черна, свободна лятна рокля, създадена специално за жени с размер плюс. Тя е абсолютно божествена и излъчва елегантност без усилие. Тази миди рокля без ръкави променя правилата на играта с регулируема талия, която може да се приспособи към всяка фигура, като ви гарантира, че ще се чувствате удобно и уверено през целия ден!

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Секси черна кожена рокля големи размери

Искате перфектната черна кожена рокля, която да оформя извивките ви? Разгледайте тази зашеметяваща рокля с мини дължина, която е създадена специално за жени с пълни форми. С къси ръкави и ласкателна кройка, тази рокля е стилна и удобна, което я прави идеален избор за вечерно излизане в града или за специален повод. А елегантната конструкция от черна кожа я превръща в непреходна дреха, която с удоволствие ще носите отново и отново.

Цена към момента на прегледа: 54,39 лв

Дълга разголена лятна рокля за плюс размер

Лятото е време, в което можете да прегърнете женствеността си и да се чувствате страхотно, независимо от размера или фигурата си. Ето защо тази дълга разкроена лятна рокля, идеална за плюс размер. Изработена от еластична вискоза, тази рокля е не само удобна, но и ласкателна за тези с plus size извивки.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Черна плажна рокля халат големи размери

Идеалната плажна рокля за жени плюс размер е тази, която покрива и е удобна. Тази черна прозрачна плажна рокля с дълги ръкави и подгъв с къдрички е точно такава – покрива фигурата и същевременно позволява лек бриз. Връзката под бюста подчертава извивките на тялото, създавайки женствен силует, който е елегантен и съблазнителен.

Цена към момента на прегледа: 50.99 лв

Черна дълга рокля с флорален принт

Официална рокля от шифон с яка, долна част и изцяло флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 87 лв

Къса лятна рокля от приятен материал в различни цветови варианти

Отчайвате ли се, че нямате подходяща рокля за лятото? Смятате ли, че за вас няма такива? Грешите. Същността е в избора. За всички дами, които могат да се похвалят с пълни форми, ето един красив модел. Рокля, която не само ще харесате, но и буквално ще се превърне във ваша лятна униформа благодарение на кройката, материала и комфорта, които предлага.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Модерна рокля с флорален десен в изискана кройка

Те са чисто женски елемент. Те придават по-добро усещане, привлекателност. А за мнозина и увереност. Накратко, няма нищо по-хубаво от това жените да избират да се обличат. Дрехи, които ви карат да се чувствате истински женствени и не убягват от вниманието, особено на мъжете. Ето едно интересно бижу, което пленява от пръв поглед

Цена към момента на прегледа: 60 лв