Черно-бели дрехи за отслабване

Обичате комбинацията от черно и бяло? Прав сте. Тя е спираща дъха и дори се грижи за отслабващия ефект. Блузата с щампа и дантела в леко разкроена кройка се съчетава с дънки, клинове и поли. По-свободната блуза с ръкави тип “батискаф” е абсолютно задължителна! Искате ли да изтъните фигурата си без усилия? Благодарение на черно-белите асиметрични кройки и геометричните дизайни това не е проблем!

Само си представете как ще заблестите в еластична рокля в черно с модерна бяла вложка. Да не забравяме и роклята с бяла горна част и черна долна. Тази комбинация е може би най-популярната! Ще очаровате на бала с дълга рокля в черен нюанс с пола с назъбена бяла шарка. Черно-бяла рокля с набрана или плисирана пола ще подчертае още повече отслабващия ефект! Впуснете се в света на най-търсената комбинация, която ще задоволи както младите мадами, така и зрелите жени.

Модерна шарена черно-бяла пролетна макси рокля в елегантна кройка

Модерната рокля в черно и бяло с фин десен е изработена от висококачествен и приятен материал. Ефектът се подсилва от приятната дължина. Роклята е с дълги ръкави и V-образно деколте в предната част.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Cтягащи бикини бански за плюс размер висока талия високо затягане

Смаляващите бански костюми променят ситуацията за жените с голям размер, които искат да покажат извивките си със самочувствие и стил. Този шедьовър е нещо повече от бикини, той доказва, че модата е за всички, независимо от типа тяло. Дизайнът с висока талия изтънява талията ви, като същевременно предлага по-високо ниво на комфорт и сигурност. Украсени с привличащ вниманието принт, свиващите се бикини са изработени от устойчиви материали за бански костюми, в съответствие с нашия ангажимент за опазване на околната среда.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Двуцветен бански костюм от една част за плюс размер с вграден сутиен

Ако имате нужда от нов бански костюм от една част или все още се колебаете дали да си купите такъв, тук имате ясен отговор под формата на перфектния модел. Красив бански костюм от една част, който впечатлява от пръв поглед с дизайна си, но ще го оцените и функционално.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Модерен дамски пуловер във вечна кройка с декоративни копчета

Стилният пуловер с декоративни копчета във вечен десен и кройка е с много високо качество, удобен и приятен за тялото. Подходяща е за комбинация с панталони и поли.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Основна дамска еластична риза с дълъг ръкав

Коя част не може да липсва в гардероба ви? Сред основните дрехи, които позволяват лесно да се създават много варианти на облекло, е ризата с дълъг ръкав в класическа кройка. Тук са изработени от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Двустранно зимно модерно ватирано яке с колан

Как да прекарате зимата по-приятно? Как да не замръзнете, а да ви е приятно и топло дори навън в мразовито време? Как да посрещнем студеното и лошо време? Решението е това практично яке. С покупката на една бройка получавате два варианта за зимното си облекло.

Цена към момента на прегледа: 84 лв