Черно извънгабаритно облекло

Имате няколко излишни килограма и не знаете какво да облечете? Повярвайте ми, не можете да прекалявате с цветовете. Идеални са черни дамски дрехи с големи размери или техни разновидности. Ще изглеждате страхотно в рокля на черни и бели райета или в черен модел с водно или V-образно деколте. Черната туника в по-дълъг вариант с декоративни златни детайли ще ви изненада приятно със своята елегантност. Освен това се съчетава добре с панталони, клинове и дънки.

Не обичате ли рокли и поли? Предпочитайте изтъняващите панталони в комбинация с топове и модерни тениски. Ще се почувствате като риба на сухо в ефирния модел на черната риза. За работа е подходяща дантелена блуза с къс ръкав или черно-бяла флорална блуза с ръкави тип “камбанка”. За бала ще ви е необходим черен бляскав топ с ефект на увиване. Черна тениска със смели щампи е хит, както и дамска туника с деколте.

Дамска тениска Adidas плюс размер за ежедневно носене и спортни дейности

Те са в основата на всеки гардероб. Една бройка определено не е достатъчна. Предпочитате ли доказани марки? Търсите ли модел тениска, подходящ за ежедневно носене или за спорт? Тогава повярвайте, че тази дреха определено си заслужава да бъде придобита. Дамската тениска Adidas Originals е практична, висококачествена, неподвластна на времето. Тениска в класическа кройка. Модел, подходящ за дамите, които предпочитат артикули от реномирани марки.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Дишаща черна тениска Nike плюс размер за жени с удобна кройка

Черната дамска тениска Nike е изработена от висококачествен, дишащ материал. Тя се отличава със свободна кройка. Има кръгло деколте и къси ръкави. Гърбът е с малко по-дълга дължина.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Черна лятна пола плюс размер с флорален принт

Тази черна лятна пола плюс размер с красив флорален принт не може да бъде пропусната в гардероба на всяка модерна жена плюс размер. Полата е изработена от лек и ефирен воал, което я прави идеална за топлите месеци. Тя е с цялостен принт в бяло, който ще добави нотка на забавление и капризност към всеки тоалет.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Секси дамски корсет с изискана дантела в черно и червено

Дамският корсет Tiffany с изискана кройка и дантела отпред в съблазнителна комбинация от черно и червено е изработен от приятен материал. Ефектът е подсилен от деликатна дантела на цветя. Корсетът е с колани за жартиери.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Евтини неукрепени бански костюми от две части големи размери Trendyol във вечен модел

Отивате на почивка и искате да заблестите с нов бански костюм? Не се чувствате удобно в класически бикини? Искате ли да се сдобиете с бански костюм, който да ви кара да се чувствате удобно и привлекателно? Тогава заложете на този модел. Той има няколко предимства, заради които си заслужава да го купите. Бански костюм от две части на Trendyol е стилен, удобен, неподвластен на времето. Бикините в модерен шарен дизайн са изработени от висококачествен, удобен, бързосъхнещ и издръжлив материал.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Едноцветни модерни и удобни 3/4 панталони плюс размер от изкуствена кожа

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Не сте безразлични към околната среда? Предпочитате ли удобни дрехи, които можете да носите по много поводи? Тогава тези модерни панталони ще ви допаднат и ще оживят гардероба ви. По много причини ще оцените дамския панталон ONLY Carmakoma в черно в гардероба си. Те са практични, стилни, неподвластни на времето, удобни и висококачествени.

Цена към момента на прегледа: 86,90 лв

Черна свободна лятна рокля за плюс размер

Изживейте радостта от намирането на перфектната лятна рокля! Представете си как се вмъквате в черна, свободна лятна рокля, създадена специално за жени с размер плюс. Тя е абсолютно божествена и излъчва елегантност без усилие. Тази миди рокля без ръкави променя правилата на играта с регулируема талия, която може да се приспособи към всяка фигура, като ви гарантира, че ще се чувствате удобно и уверено през целия ден!

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Луксозен сутиен без подплънки с по-широки презрамки

Пълният бюст заслужава сутиен, който му осигурява необходимата опора. Опитайте модела Eleanora, създаден специално за Astratex. Удобните широки презрамки не са изрязани, а Т-образните чашки заоблят гърдите и осигуряват комфорт. Изящната бродерия е само черешката на тортата.

Цена към момента на прегледа: 76,99 лв

Луксозно зимно яке големи размери с качулка и козина

Насладете се на зимата в луксозен стил, предназначен изключително за жени с размер плюс и енергични жени, които отказват да правят компромиси със стила и комфорта. Това луксозно зимно яке от висок клас е перфектната комбинация от изтънченост и практичност, създадена за пълничките жени, които вярват, че могат да направят модно изявление дори когато температурата падне. Якето е с топла подплата и качулка, за да ви гарантира топлина дори при най-суровите метеорологични условия. Дизайнът се отличава със закопчаване с цип, покрит ревер за повече изисканост и изправена яка, която осигурява допълнителна топлина в областта на врата.

Цена към момента на прегледа: 319 лв

Модерна шарена черно-бяла пролетна макси рокля в елегантна кройка

Модерната рокля в черно и бяло с фин десен е изработена от висококачествен и приятен материал. Ефектът се подсилва от приятната дължина. Роклята е с дълги ръкави и V-образно деколте в предната част.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Черен дамски макси бански танкини без подплънки

Такини банският костюм Mokolo I е уникален избор за жени с размер плюс. Банският костюм е изработен в елегантен черен нюанс и е без презрамки, което го прави идеален за тези, които търсят едновременно комфорт и стил. Чашките без подплънки са снабдени с подвижни подплънки, които позволяват персонализиране според индивидуалните предпочитания. Тази характеристика го прави идеален избор за жени с пълна фигура, които ценят личния комфорт в банския костюм.

Цена към момента на прегледа: 52,49 лв

Сутиен без подплънки за по-голям бюст с подплънки и регулируеми презрамки

Това е основата на ежедневното облекло. Изборът е от значение. Направете правилния избор и ще се чувствате удобно и привлекателно. Бельото също играе важна роля за цялостното ви настроение. В това отношение този тип сутиен без подплънки ще ви направи най-добрата услуга. Просто изберете от 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Дамски удължен черен и златист макси суитчър

Влезте уверено и стилно в света на модата и се възхищавайте на силуета си в размер плюс с този дълъг дамски потник в черно и златисто. Това зашеметяващо изделие е специално разработено за жени плюс размер и отбелязва извивките с ласкателна и удобна кройка. Елегантната комбинация от черно и златно създава вечна естетика, която ще ви накара да блеснете във всяка обстановка.

Цена към момента на прегледа: 31,99 лв

Евтини памучни макси бикини с висока талия и дантелена вложка

Не искате да подновите скрина си? Искате ли да разширите гардероба си с ново бельо? Харесвате ли качествени, удобни и привлекателни артикули? Тогава вярвайте, че тези бикини ще привлекат вниманието ви. Те ще ви осигурят комфорт през целия ден на носене. Дамските бикини Lovelygirl ще ви зарадват с приятната си материя и ефикасна кройка. Модерни бикини, които са подходящи за дами с по-пълни форми

Цена към момента на прегледа: 13 лв

Комфортни дамски памук бикини с висока талия с дантела – 2 бр. в опаковка

Дамски високи слипове от известната италианска марка Cotonella. Бикините с по-висока кройка и по-широк ластик имат дантелени вложки отстрани. Бикините са много удобни и подходящи за ежедневно носене. Опаковката съдържа 2 броя и цената е за една опаковка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Дамски стягащи бански с ефект на плосък корем

Не се ли чувствате комфортно в бани от две части? Омръзнало ли ви е постоянно да се дърпате в корема, затова предпочитате да не ходите и на басейн? Харесвате ли оригиналността? Тогава ще оцените, ако се сдобиете с тези боксерки за бански костюми. С тях ще обичате лятото и престоя край водата до насита.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Удобен черен бански сутиен тип балконет за по-голям бюст

Осведомете се със сутиена за бански Vilorio Balconette с жабка и подплънки. Чашки от 3 части с подплата от тюл. Регулируеми презрамки на гърба. Закопчаване на гърба с контрастна пластмасова кука. Кройката тип балконет ласкае деколтето.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Евтини черни спортни клинове с мрежа големи размери

Тези евтини черни спортни клин с мрежести детайли са точно това, от което се нуждаете за следващата си тренировка или за всекидневна разходка. С прилепнала кройка и дълга дължина, тези клин ще подчертаят извивките ви, като същевременно ще осигурят максимален комфорт и достатъчна опора.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Секси черна кожена рокля големи размери

Искате перфектната черна кожена рокля, която да оформя извивките ви? Разгледайте тази зашеметяваща рокля с мини дължина, която е създадена специално за жени с пълни форми. С къси ръкави и ласкателна кройка, тази рокля е стилна и удобна, което я прави идеален избор за вечерно излизане в града или за специален повод. А елегантната конструкция от черна кожа я превръща в непреходна дреха, която с удоволствие ще носите отново и отново.

Цена към момента на прегледа: 54,39 лв

Стилни черни бански големи размери с удобна кройка

Ддамският бански костюм от две части Eureca Eco I ще бъде оценен от притежателките на по-голям бюст. Неподсилените триъгълни чашки се адаптират перфектно към гърдите. Необходимата опора се осигурява от класически и странични подплънки.

Цена към момента на прегледа: 105,98 лв

Черен неподплатен маляващ сутиен Alexandra

Дами, ако сте уморени от неудобните сутиени, които просто не пасват, сутиенът без подплънки Alexandra е тук, за да ви спаси. Този сутиен е разработен специално за жени с по-пълен бюст, тъй като предлага достатъчно опора без подплънки. Поддържащите странични панели и по-високата централна част работят заедно, за да държат всичко на мястото си през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 72,99 лв

Черен дамски стягащи бански с висока талия

Дами, вслушайте се! Омръзна ли ви да се срамувате от банския си костюм? Искате ли да се чувствате уверени и красиви на плажа или край басейна? Можем горещо да ви препоръчаме този черен бански костюм с висока талия и невероятни оформящи бикини, които имат ръбчета за допълнителен ефект. Но почакайте, има и още! Този бански костюм е специално разработен за жени с размер плюс, така че можете да сте сигурни, че ще пасне на извивките ви като ръкавица.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Дълга разголена лятна рокля за плюс размер

Лятото е време, в което можете да прегърнете женствеността си и да се чувствате страхотно, независимо от размера или фигурата си. Ето защо тази дълга разкроена лятна рокля, идеална за плюс размер. Изработена от еластична вискоза, тази рокля е не само удобна, но и ласкателна за тези с plus size извивки.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Черна плажна рокля халат големи размери

Идеалната плажна рокля за жени плюс размер е тази, която покрива и е удобна. Тази черна прозрачна плажна рокля с дълги ръкави и подгъв с къдрички е точно такава – покрива фигурата и същевременно позволява лек бриз. Връзката под бюста подчертава извивките на тялото, създавайки женствен силует, който е елегантен и съблазнителен.

Цена към момента на прегледа: 50.99 лв

1 2 3