Черни стягащи бикини с висока талия под вечерни рокли

Черни стягащи бикини с висока талия под вечерни рокли
Високи бикини Julimex
Високи бикини Julimex
Черни стягащи бикини за по-красиво дъно
Черни стягащи бикини за по-красиво дъно
Високи стягащи бикини под балната рокля
Високи стягащи бикини под балната рокля

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.0/10

Намираш ли се пред гардероб, пълен с социални рокли, и търсиш подходящия аксесоар, който да ти вдъхне увереност и да подчертае естествената ти красота? Представяме ви черни бикини с висока талия и шнур, които са идеалният избор за жени с размер плюс, които искат да изглеждат зашеметяващо в официалните си тоалети. Тези бикини са създадени с мисъл за вашия комфорт и стил. Високата талия перфектно подчертава фигурата ви и визуално издължава краката ви, а еластичната материя се приспособява към извивките ви и ви кара да се чувствате удобно през целия ден. Благодарение на ефекта на придърпване можете да се чувствате уверени и комфортно в любимата си рокля, без да се притеснявате за нежелан „кифленски връх“ или небалансирани форми.

Тези бикини са чудесен аксесоар за всяко светско събитие, независимо дали става дума за парти, сватба или вечеря. Създайте свой собствен елегантен стил, като ги съчетаете с любимия си топ или блуза. Можете да ги носите и с блуза и блейзър за по-изтънчен външен вид. Възможностите са безкрайни! В края на краищата не чакате специален повод, за да се чувствате и да изглеждате страхотно. Преодолейте страховете си и придайте на гардероба си ново измерение с тези бикини. Купете ги днес и започнете да вярвате в себе си. Гордейте се с красивата си фигура плюс размер и покажете на света, че за стила и увереността няма граници!

Искате да изглеждате страхотно и уверено на всяко светско събитие? Имаме идеалното допълнение към гардероба ви – черни бикини с висока талия и шнур, които ще ви осигурят елегантен и същевременно удобен тоалет. И какво е най-хубавото? Тези бикини са създадени специално за жени с размер плюс, които искат да се открояват и да се чувстват страхотно в кожата си.

Черните бикини с шнур са изработени от висококачествен еластичен материал, който се приспособява към тялото ви и подчертава извивките ви. Високата талия визуално ще удължи краката ви и ще стесни талията ви, създавайки перфектния силует. Освен това благодарение на стягащия си ефект ще изглади дребните несъвършенства и ще ви придаде перфектна форма. Тези бикини са универсална част от облеклото, която може да се комбинира с различни стилове. Можете да ги носите с елегантни вечерни рокли, за да създадете перфектна основа и да си осигурите комфорт през цялата вечер. Могат да се съчетаят и със свободен топ и блейзър за изискан работен тоалет или с три четвърти ботуши и кожено яке за стилна и модерна визия.

Настоящото време е да направите най-доброто от себе си. Добавете нашите черни бикини с висока талия и шнур към гардероба си и изпитайте по-голяма увереност и стил на всяко събитие. Не чакайте и ги добавете в количката си още днес. Вашата фигура плюс размер го заслужава!

Материал

  • 84% полиамид, 16% еластан. Дамска превръзка: 100% памук

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Черни стягащи бикини с висока талия под вечерни рокли.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

по същия начин: || || || ||

Избор на дрехи според свойствата... тук

« Предишна Стягащи бикини с висока талия големи размери подходящи за вечерни рокли

Стягащи бикини с висока талия големи размери подходящи за вечерни рокли

» Следващия Комфортни дамски памук бикини с висока талия с дантела – 2 бр. в опаковка

Комфортни дамски памук бикини с висока талия с дантела – 2 бр. в опаковка