Евтини червени макси бански костюми без подплънки

Евтини червени макси бански костюми без подплънки
Плюс размер бикини червено
Плюс размер бикини червено
Червен бански от две части без подплънки за големи гърди
Червен бански от две части без подплънки за големи гърди
Между чашките има метална закопчалка
Между чашките има метална закопчалка

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.0/10

Предлаган във Factcool, плътният червен бански без подплънки в размер plus size е идеалното решение за жени, които търсят атрактивно, удобно и достъпно морско облекло, специално разработено за по-пълни фигури. Тези бански костюми съчетават елегантност и функционалност, за да осигурят на притежателките си увереност и комфорт през летните дни, прекарани край водата.

Дизайнът на тези бански костюми отразява последните тенденции в модната индустрия, като същевременно набляга на комфорта и поддръжката, които са от ключово значение за жените с размер плюс. Червеният цвят на банския костюм е ярък и смел, като същевременно придава на притежателката му дързък и уверен вид. Този нюанс на червеното е внимателно подбран, за да ласкае различните тонове на кожата и да допринася за красотата на всяка жена. Горнището на банския е без подплънки, което означава, че осигурява естествена форма и комфорт, без да е прекалено стягащо или неестествено. Освен това липсата на подсилване означава, че банският костюм приляга по-добре и се съобразява с естествените извивки на тялото, което е особено важно за жените с размер плюс, които желаят да носят бански костюми, които уважават и подчертават фигурата им, без да изпитват дискомфорт.

Долнището на бикините е проектирано с оглед на максималния комфорт и покритие. Високата талия и достатъчно широкият ханш гарантират, че банският костюм приляга удобно, като същевременно елегантно прикрива корема, давайки на притежателката си усещане за сигурност и комфорт. Тази комбинация от дизайн и функционалност гарантира, че банският не само изглежда добре, но е и практичен за различни водни дейности. Материалът, използван за изработката на банския костюм, е висококачествен и устойчив на хлор и солена вода, което гарантира, че банският костюм запазва яркочервения си оттенък и форма дори след многократна употреба. Материалът също така е бързосъхнещ – практична характеристика, която повишава комфорта след плуване или къпане.

Достъпността на този бански е ключов фактор, който го прави привлекателен избор за много жени. С този продукт Factcool доказва, че качествените и стилни бански костюми за жени с големи размери не трябва да бъдат недостъпни. Благодарение на приятелската цена по-широк кръг от клиенти могат да си позволят този модел, което е в съответствие с философията на марката да предоставя модни и достъпни дрехи за всички. Евтиният неподплатен червен бански костюм за плюс размер на Factcool е идеалният избор за жени, които търсят комбинация от стил, комфорт и достъпна цена. Тези бански костюми не само възхваляват красотата на по-пълните фигури, но и предоставят практични характеристики, които гарантират комфорт и увереност при носене. С тези бикини всяка жена може да се чувства привлекателна и уверена, независимо дали релаксира на плажа или се наслаждава на водата.

Материал

  • 90% полиестер, 10% еластан

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Евтини червени макси бански костюми без подплънки.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

по същия начин: || || || ||

Избор на дрехи според свойствата... тук

« Предишна Евтин черен бански с пола с ресни

Евтин черен бански с пола с ресни